Hetek óta késik a menzeszem. Mi történhet?
Figyelt kérdés
2 hete késik a menzeszem, tegnap délután elkezdtem barnázni, azthittem csak késett (mert már párszor előfordult hogy 1-2 hetet késett), de vér azóta se jön, csak nagyon minimálisan a barna cucc..Az ex barátommal együtt voltam még augusztusban, igaz annak több mint egy hónapja, de kicsit aggaszt, hogy valami gond van. Ma reggel teszteltem, hogy megnyugodjak, és szerencsére negatív lett..A lehetséges babának már több mint egy hónaposnak kéne lennie, akkor azt kimutatta volna a teszt nem? Vagy lehet csak meg fog jönni? De ilyen még sose volt, hogy ennyit késett volna, és csak barnáztam. Utoljára talán akkor amikor 4 éve megjött..2013. szept. 29. 22:12
1/3 anonim válasza:
Hát ez bármitől lehet. Menj dokihoz,amint lehet,mert akár hormonprobléma is lehet,de okozott nekem már erősebb felfázás és stressz is mensi kimaradást és barnázást!
2/3 anonim válasza:
Az is lehet, hogy terhes voltál, főleg, ha nem védekeztetek, csak elhalt a petezsák és azért barnázol. Ekkor már a terhességi teszt is lehet negatív. A másik lehetőség hogy valamilyen hormonális okai vannak a barnázásnak, vagy egyszerűen csak ilyen lett a ciklusod. Én azért mindenképpen elmennék orvoshoz. Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenképpen elgondolkodok, hogy kérek időpontot az orvoshoz.. Azóta még érdekesebb a helyzet, 1 napja olyan mintha megjött volna,de nagyon kevés, és szinte fekete a menzeszem..Nagyon furcsa, kicsit meg vagyok ijedve..
2013. okt. 1. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!