Van olyan magzatvédő vitamin ami mellé nem kell MgB6-ot szedni? Eddig Elevitet szedtem, és az orvos tanácsára már csak 3*1 MgB6-ot.
Nekem is volt egy kis vérzésem csütörtökön, ma töltöttem be a 16. hetet. Én Femibion szedek és mellé most megemelte az orvosom a Magne B6-ot 3x1-ről 3x2-re.
Te hány hetes vagy, vagy voltál amikor vérzésed volt?
Én most fekszem, de nagyon félek minden kis szúrkálástól és fájdalomtól, hogy nehogy baj legyen.
Előző vagyok.
Sajnálom, hogy neked is ilyet kell átélned, de bízom benne, hogy egyikünkkel sem lesz semmi baj.
Nekem is volt tavaly egy missed ab-m, elhalt terhesség miatt, akkor nem volt semmi baj, csak a 9. heti uh-n vették észre, hogy nem él a baba. Ezért félek én is jobban.
A szúrkálást nem lehet semmi mással összetéveszteni, egyszerűen érzed, hogy a méhednél szúr vmi, ilyenkor állítólag nő a méh és nyúlnak a szalagok, ami természetes, de néha nagyon élesen tud szúrni és fájni, ami ijesztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!