Szerintetek melyik lány név illik a legjobban a Kulcsár vezeték névhez? Aziza, Sarolt, Nóra, Nadin! De persze várok más ötleteket is! :-D
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 12:46
1/11 anonim válasza:
Nóra. Nekem a többi annyira fura! Főleg az Aziza...életemben nem hallottam még ilyet, és ne haragudj, de nekem a zizegő falevél jut eszembe :(
2/11 anonim válasza:
A "Kulcsár Noémi" is nagyon jól hangzik
5/11 anonim válasza:
A "Kulcsár Melinda" sem rossz
Vagy Virág
6/11 anonim válasza:
Ezek közül a Nóra. Kulcsár nagyon magyar hangzásra is, inkább valami "meghonosodottabb" nevet választanék hozzá - ezekből is van ritkább.
Elég sokféle név illik mellé, pl: Adél, Dalma, Edina, Gerda, Hajnal, Ivett, Klára, Kitti
7/11 anonim válasza:
Ezek közül a Sarolta!
Ami még lehetne Ágota,Dóra,Dorottya
8/11 anonim válasza:
Nóra leginkább, a Sarolta is szép bár kemény nekem.
Az Aziza rémes szerintem is, és a Nadin is bocsi.
10/11 anonim válasza:
A felsoroltk közül nekem Nóra a befutó :)
Ami az én fülemnek illék még hozzá, persze csak ha neketek is teszik: Márta, Lili, Emma, Lívia, Zita, Evelin, Léna, Kála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!