Az émelygés melyik hormontól van a hcg-től vagy a progeszterontól?
Figyelt kérdés
Utrogesztánt használok. Kíváncsi vagyok, hogy attól émelygek-e, vagy a baba által termelt hcg-től. Ami jó lenne, mert akkor megnyugodnék, hogy minden ok a picivel. Már volt két missed ab-om! :(2013. szept. 27. 09:49
1/4 anonim válasza:
szia.
a hcg miatt van.
nyugodj meg, mert így nem szabad hozzáállni!
minden rendben lesz és kész. :)
hány hetes vagy?
2/4 anonim válasza:
Szia ne aggódj nem lesz semmi baj csak pozitívan állj a dologhoz nekem is volt már egy baba elvesztésem és most 10+5hkm vagyok.Van olyan is akinek meg semmi terhességi tünete nincs! Ugy hogy nyugodj meg.Csak pozitívan állj a dologhoz minden rendben lesz. hány hetes vagy?
3/4 A kérdező kommentje:
7+2 hetes vagyok. Kedden láttam szívhangot. :) Baba 6mm-es volt!
2013. szept. 27. 10:38
4/4 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok nekem 6+5 ön volt 6mm es és nekünk is volt szívhang :) 9+1 en meg már 22mm es volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!