Normális e terhesség alatt alhasi görcsöktől szenvedni? Kb mennyi egy magánrendelőben a terhesvizsgálat?
Az attól függ, mennyire erős görcsök. Ha mensi szerűek, akkor normális.
Az én dokimnál 6000 Ft egy vizsgálat a magánrendelőben (Bp.).
Nekünk 8000 Ft, de nem bánom egy percig sem. Kb. havonta kell járni ( ha nincs panasz)ami szerintem kifizethető. Én sokkal nyugodtabb vagyok amióta magándokihoz járok. És szerintem nagyon jó és lelkiismeretes doki. Mindig megvizsgál , mindig megultrahangoz, és mindig nagyon segitőkész. Bármi kérdésem ill. panaszom van hivhatom a mobilján, és szivesen segit és válaszol.
Nem irtad hogy hány hetes vagy. Ha még az elején vagy akkor lehetnek görcseid. De mindenképpen számit hogy milyen erejű görcsök ezek . Inkább nézesd meg hogy minden rendben van e. Az lesz a legjobb.
Én 22 hetes pocakos vagyok, de nekem is előfordul, hogy vannak görcsim. Szerencsére nem nagyok, de érezhetőek. A doki szerint teljesen természetes, hiszen tágul a méh, ezért fáj néha a pocim.
Viszont, ha erős fájdalmad van, szerintem azonnal keress fel egy dokit (jobb félni, mint megijedni).
Az én dokimnál 5000Ft a terhesgondozás, belső vizsgálat esetén 6000Ft. De a biztonságunk érdekében mindenképp megéri. Ráadásul nagyon jó fej,nem olyan futószalag-szerű, mint a kórházban (ahol mindig más doki vizsgál meg),s ami a legfontosabb: biztonságban érzem magam nála!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!