7+3 hetes vagyok és elégsokat görcsöl a hasam,16 éves vagyok lehet ez nálam nagyobb gond?
jajjj :( mi a francért kell neked egy bébi???van lakásod, biztos állásod, férjed, egzisztenciád?
vagy örökbe szeretnéd adni?
Sajnos míg egy UH vizsgálat után azt kérdezed, hogy szerintünk lehet-e méhenkívüli, nem tartunk anyának, csak ey kis csitrinek akitjól felcsináltak. és bocsi, de kell ez nekid??? annyira szeretnélek megérteni!!!
36h km :)
Kedves válaszolók!Szerintem nem a Ti dolgotok ítélkezni, szerintem, aki ilyen bunkó válaszokat írt mint Ti, azok sem éretttebbek és azok sem lesznek jobb anyák mint egy 16 éves lány!Gratulálok Nektek is !Legközelebb meg a kérdésre válaszoljatok, ha meg nem tudtok értelmeset hozzá szólni a dologhoz inkább ne írjatok semmit!
A kérdező kismamának meg ennyit írnék hogy nem jó dolog hogy görcsölsz, én szólnék erről az orvosnak, azt viszont kétlem hogy méhen kívüli lenne, azt észre kellett volna vennie!
Lehet hogy a kerdezo okosabb mint pl az elso 2 valaszolo aki azt sem tudja mi az a 7+3.
Nyugi ha mehen kivuli lennel azt mar eszre vettek volna az uh-on nincs semmi baj mig nincs verzesed!
Boldog babavarast!
Szegyeljek magukat akik ciganyozzak azt akirol azt sem tudjak az e!ez agy anonim oldal tudtommal!
Nem semmi itt némelyik ember mit meg nem enged magának!Talán épp ti is babán igyekeztek és irigyek vagytok?És azért mert fiatal miért kell elítélni?
És ilyenkor hol vannak a moderátorok?A válaszadókra miért nem lehet panaszkodni?
Kedves kérdező!
Szerintem sem lehet méhen kívüli a terhességed mert azt észre kellett volna hogy vegyék.Várd örömmel a babócád és sok boldogságot és egészséget kívánok!!!Ja és az ilyen h...ékkel ne foglalkozz,vagy te mindenkor olyan mint ők sőt jobb!!!
Csináltál terhességi tesztet? Az pozitív lett?
Ha a doki látott volna babát, mert ekkorát már látni lehet UH-val, akkor biztos mondta volna.
A papírodra mit írt? A méhenkívüli terhesség elég veszélyes, biztos nem engedett volna haza, ha az lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!