Ugye nem méhen kívüli terhességről van szó?
30.-án kellene megjönnie.Szinte minden terhes tünetet produkálok:szédülök sőt el is ájultam,sűrűn kell pisilni menni,feszül a mellem,hangulatingadozásaim vannak.Nem védekezünk párommal,szeretnénk babát.Volt már egy abortuszom,és annak a terhességnek is voltak hasonló tünetei.
Borzasztóan fáj,húzódik a méhem,derekam.Szinte fáj ha felkelek,lefekszem.Tüsszentettem,azt hittem össze kakilom magam :(
Elég sűrűn kell pisilni járni.Felfáztam vagy méhen kívüli a terhesség vagy mi lehet a baj?
Külföldön élek jelenleg és fogalmam sincs hol van a kórház,kell e fizetni,a munkahelyem által van e TB-m.Mit csináljak?
10 hetes vagyok, kb. 3 napja nagyon fáj a hasam alja és a derekam is, sűrű pisi itt is megvan, és ha köhögök vagy fújom az orrom akkorákat belémnyilall hogy csak na!
ma voltam dokinál, megvizsgált, semmi gond! szerintem nálad sincsen semmi baj!! nyugodj meg, az idegesség nem használ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!