Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem méhen kívüli terhessé...

Ugye nem méhen kívüli terhességről van szó?

Figyelt kérdés

30.-án kellene megjönnie.Szinte minden terhes tünetet produkálok:szédülök sőt el is ájultam,sűrűn kell pisilni menni,feszül a mellem,hangulatingadozásaim vannak.Nem védekezünk párommal,szeretnénk babát.Volt már egy abortuszom,és annak a terhességnek is voltak hasonló tünetei.

Borzasztóan fáj,húzódik a méhem,derekam.Szinte fáj ha felkelek,lefekszem.Tüsszentettem,azt hittem össze kakilom magam :(

Elég sűrűn kell pisilni járni.Felfáztam vagy méhen kívüli a terhesség vagy mi lehet a baj?

Külföldön élek jelenleg és fogalmam sincs hol van a kórház,kell e fizetni,a munkahelyem által van e TB-m.Mit csináljak?

2013. szept. 26. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi sem utal arra, hogy egyáltalán bármi probléma lenne. Minden tünet, amit mondtál, teljesen a normális kategória. Lehet, hogy baba van a dologban, lehet, hogy nem, ezt most még nem tudni. A felfázást kizárnám, ha nincsenek más erre utaló jelek, pl. fájdalom pisiléskor, láz, stb. Az ájulás erős, biztosan iszol elég folyadékot? Csinálj tesztet, mert ha ezeket a dolgokat baba okozza, akkor az már látszani fog, és mielőbb tájékozódj a biztosítási helyzetedről, mert kelleni fog, akármi is az oka ennek. Ha baba, azért kell orvoshoz menned, ha nem baba, akkor meg azért, mert ez mind nem normális dolog egy egészséges embernél.
2013. szept. 26. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:

10 hetes vagyok, kb. 3 napja nagyon fáj a hasam alja és a derekam is, sűrű pisi itt is megvan, és ha köhögök vagy fújom az orrom akkorákat belémnyilall hogy csak na!

ma voltam dokinál, megvizsgált, semmi gond! szerintem nálad sincsen semmi baj!! nyugodj meg, az idegesség nem használ :)

2013. szept. 26. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát még ez nagyon korai. Egyelőre lehet, hogy nem is vagy terhes. Reméljük nem jön meg, tesztelsz egy szép pozitívat majd. Amúgy én a terhesség legelején kórházba kerültem, mert nagyon görcsölt a méhem, de még ultrahangon nem láttak semmit, ezért rávágták, hogy esetleg méhen kívüli. Befektettek azonnal, de hála Istennek kiderült, hogy csak vaklárma volt és ott volt a kis petezsák, ahol lennie kellett. Azóta is sokat görcsölök, szúr a méhem pedig már 20 hetes vagyok. Szóval ne gondolj rögtön rosszra! Próbálj meg kicsit kikapcsolódni. És ha megnyugtat, a méhen kívüli biztos, hogy nem okoz ilyen korán tüneteket. Nagyon drukkolok neked! Minden jót!
2013. szept. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!