Két napig nagyon rosszul voltam. Fájt a fejem és mindent kihánytam.10 hetes terhes vagyok, azt hittem ez már elmúlt. Nem lesz baja a babának, hogy két napig semmi nem maradt meg bennem?
Figyelt kérdés
Annyit hánytom, hogy már hasizomlázam van. Szörnyű! Már kb. két hete nem voltak ilyen panaszaim. Normális ez, hogy most újra? Mit tehetnék? Ha valakinek van valami ötlete légyszíves írjon, mert nagyon aggódom! Köszi!2008. júl. 4. 11:03
1/1 anonim válasza:
Úgy tudom, a gyömbér jó a hányingerre,sajnos ez olyan dolog,hogy visszatérhet,megelőzni nem nagyon lehet esetleg csillapítani.Próbálj meg több folyadékot inni,egyél gyümölcsöket vagy amit megkívánsz,többször keveset,hogy ne terheld meg a gyomrod.A manónak nem lesz baja,ha több napig tartana,akkor érdemes orvosnak jelezni,nem lesz baja a babának,csak kevesebb vitamin jut neki is olyankor(és ásványi anyag).Esetleg a gyszertárban is érdemes megkérdezni,vagy orvostól,milyen vitamint szedj,pl a b6 jó hányingerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!