Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálhat a baba, ha...

Mit csinálhat a baba, ha ütemesen remeg a hasam? (nem csuklás mert azt ismerem)

Figyelt kérdés
befordult már lent van ha csuklik azt tudom milyen,ez ilyen ütemes remegés,mintha böködés vagy ugrálás lenne,36 hetes vagyok majdnem,2. baba

2013. szept. 26. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok én ezt csuklásnak szoktam hívni, de igazából fogalmam sincs mit csinál. :D Egyszer volt olyan amikor viszont azt gondoltam szerintem iszik. Nem tudom honnan tudtam, de akkor tudtam, hogy ivott. :D Ezen kívül nem tudom még mit csinál, lehet csak mocorog és játszik. :D
2013. szept. 26. 09:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is csuklásnak hívom ezt :) A védőnő is azt mondta, hogy az. :)Én más,ütemes remegést még nem éreztem.
2013. szept. 26. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés, de nem a hasi ütőered az??
2013. szept. 26. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Oh. Az utolsó nem is írt hülyeséget. Azt én is érzem néha. Olyan,, mintha a hasamban verne a szívem :-)
2013. szept. 26. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is szokott hasonló lenni, én úgy érzem inkább bökdös. Ezt kb úgy 5x szokta egymás után csinálni, szerintem fészkelődik. Én annak tudtam be.

40hkm

2013. szept. 26. 13:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sokat remegett így a kisfiam a hasamban és mi sem tudtuk mit csinálhat ilyenkor!

De észrevettük, hogy csinálta utána is mikor már megszületett és a lába remegett alvás közben:-)....biztos az idegek miatt ahogy elernyedt mindene mert úgy aludt!

2013. szept. 27. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!