Mit csinálhat a baba, ha ütemesen remeg a hasam? (nem csuklás mert azt ismerem)
Figyelt kérdés
befordult már lent van ha csuklik azt tudom milyen,ez ilyen ütemes remegés,mintha böködés vagy ugrálás lenne,36 hetes vagyok majdnem,2. baba2013. szept. 26. 09:55
1/6 anonim válasza:
33 hetes vagyok én ezt csuklásnak szoktam hívni, de igazából fogalmam sincs mit csinál. :D Egyszer volt olyan amikor viszont azt gondoltam szerintem iszik. Nem tudom honnan tudtam, de akkor tudtam, hogy ivott. :D Ezen kívül nem tudom még mit csinál, lehet csak mocorog és játszik. :D
2/6 anonim válasza:
Én is csuklásnak hívom ezt :) A védőnő is azt mondta, hogy az. :)Én más,ütemes remegést még nem éreztem.
3/6 anonim válasza:
Hülye kérdés, de nem a hasi ütőered az??
4/6 anonim válasza:
Oh. Az utolsó nem is írt hülyeséget. Azt én is érzem néha. Olyan,, mintha a hasamban verne a szívem :-)
5/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is szokott hasonló lenni, én úgy érzem inkább bökdös. Ezt kb úgy 5x szokta egymás után csinálni, szerintem fészkelődik. Én annak tudtam be.
40hkm
6/6 anonim válasza:
Nekem is sokat remegett így a kisfiam a hasamban és mi sem tudtuk mit csinálhat ilyenkor!
De észrevettük, hogy csinálta utána is mikor már megszületett és a lába remegett alvás közben:-)....biztos az idegek miatt ahogy elernyedt mindene mert úgy aludt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!