Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől fájhat ennyit a derekam?...

Mitől fájhat ennyit a derekam? Nem korai?

Figyelt kérdés
Még csak 17 hetes vagyok de naponta fáj a derekam.Nektek is volt ilyen?
2013. szept. 25. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Tágul a csípőd, ez egy hosszadalmas folyamat. A terhesség közepe fele már fáj itt is ott is. Nincs baj, de ha aggódsz nézzen meg a dokid.
2013. szept. 25. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgy képzeld el, mintha folyamatosan tágítanák a csípőd! Lesz ez még rosszabb is! Most vagyok 20 hetes, de majd leszakad a derekam napok óta:-)
2013. szept. 25. 14:10
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem is tegnaptól kegyetlen,se feküdni se ülni nem jó:/
2013. szept. 25. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, a terhesség elejétől fájt egészen a végéig. Biztatni, csak azzal tudlak, hogy a pici érkezésévével ez is elmúlik. :)
2013. szept. 25. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is fájt félidőben a derekam, egyik reggel sírva ébredtem annyira szenvedtem már álmomban is .. szerintem nem korai.

Az pedig, hogy "lesz ez még rosszabb is" egyáltalán nem biztos, nekem az egész terhességem alatt a fent említett szakaszban fájt a legjobban.

2013. szept. 25. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj a derekam nagyon,néha jajjgatva kelek fel.21hetes vagyok.
2013. szept. 25. 17:26
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Nektek nem jöttek vissza a hányások/hányingerek ezekben az időkben?
2013. szept. 25. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 20 hetes kismama. De! Pont a napokban volt hányingerem. Nem tudom, hogy csak nem esett jól valami, vagy a terhesség miatt van, de szerintem az utóbbi, mert most a köldököm felé kezd jönni a méhem és ahogy nyomja a gyomromat, előfordulhat a hányinger, mint ahogy a gyomorsavam is az agyamba szalad fel néha kb. :)
2013. szept. 25. 21:21
 9/10 A kérdező kommentje:
én tegnap előtt hánytam,tegnap pedig félig(inger,rohanás,öklendezés) hát nem tudom:/
2013. szept. 26. 07:21
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem is néha-néha vissza jön a hányinger,de szerencsére csak pár percre.
2013. szept. 26. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!