Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bő nyulekony takonyszeru...

Bő nyulekony takonyszeru folyas, a terhesseg 9-ik heteben. Mi lehet ez? Volt nektek is? Nincs fertozesem, fajdalom stb.

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Terhesség esetében minden folyás normális ha színtelen, szagtalan és nem véres. Ne aggódj. :)

38hkm

2013. szept. 24. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, 9 hetes vagyok én is, és már az elejétől kezdve van egy kis színtelen-szagtalan folyásom. Hüvelyi uh-n az orvos is megjegyezte, de nem mondott és nem írt fel semmit. Szóval normális. :)
2013. szept. 24. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam hasonlót, olyan, mint peteérés környékén. Én is rá is kérdeztem a dokimnál, hogy mi ez, normális-e, mert első babámnál ilyet nem tapasztaltam, és azt mondta, hogy a terhességtől van, teljesen normális, nem kell vele törődni. Most vagyok 20 hetes és mára már nincs ilyen tojásfehérje jellegű folyásom, pontosan nem tudom mikor szűnt meg, de néhány hete már biztos nincs.
2013. szept. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!