Penészes gabonapelyhet ettem. Lehet valami bajom?
Azért ebbe a kategóriába írom, mert 29 hetes kismama vagyok, és kismamák, anyukák tanácsát szeretném elsősorban kikérni.
Férjemmel vacsoráztunk, én gabonapelyhet ettem, egy evőkanállal megettem belőle, és a következőnél vettem csak észre, hogy az egyik darabon egy kb. 1 cm-es átmérőjű, zöld penész található.
Elképzelhető, hogy csak azon a darabon volt, de az is, hogy a már megevett részben is volt penész. Lehet valami bajom? Nagyon aggódom... :(

Nyugi, nem lesz bajod!:-) elêg jó a szervezetünk ellenálló képessége, és jól ki vagyunk "találva":-)
39+4hkm
Nagyon megijedtem, rögtön elkezdtem utánaolvasni neten, rákerestem, hogy penészes étel fogyasztása, és nagyon ijesztő dolgokat találtam... :(
Remélem, tényleg nem lesz semmi gáz.

Az a baj, hogy a neten sok sok olyan dolgot olvasni ami halálra ijeszti az embert, főleg egy kismamát. Nem azt mondom, hogy ne érdekeljen, de szerintem a netet jobb mellőzni:-)
Én is olyanokat olvasok... A vérnyomásom most is 145/81pulzus 96.. De van nogy 150 is és a per is olyan 98 a pulzus meg 110. Senki nem szól érte, pedig mindig mondom. A dokimnak ma mondtam, és Ő is ajánlotta, hogy kevesebb internet, ez teljesen normális de azért , hogy megnyugodjak felírt dopegytet:-)
Ne izgulj, az a kis mennyiség amit megettél, már ha megettél nem fog okozni semmilyen bajt!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!