Cappucinót lehet inni terhesen? Mikor csináljak egy másik tesztet? Szerdán csináltam, és az egyik egy nagyon picivel halványabb, mint a másik!
Figyelt kérdés
2008. júl. 4. 06:55
1/4 anonim válasza:
Már ma is csinálhatod.A halvány csík is csík.Kappucinót nyugodtan ihatsz.Én is ittam végig,és most is.Karamellásat 3 bögrével egy nap.
2/4 anonim válasza:
Én két nap után csináltam egy másik tesztet és az már erőseben látszott a csík.
3/4 anonim válasza:
Ja és nyugodtan ihatsz cappucinót, majd meg érzed, hogy mikortól nem ihatsz mert nem fog jól esni neked és a babának.
4/4 anonim válasza:
Én még azt is nehezen bírtam ki a két teszt között amíg a párom elrohant a gyógyszertárba egy 2. tesztért, pedig nekem is halvány volt.
Cappucinot nyugodtan ihatsz, csak a koffeinnel kell vigyázni, bár velem sokszor előfordul, hogy majd meghalok egy pohár koláért. A védőnő azt mondta erre, hogy ami jó a mamának az jó a babónak....
Drukkolok :)
16 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!