Terhesség alatt méhszájseb?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, 5hetes és pár napos terhes vagyok, viszont az orvos méhszájgyulladást és méhszájsebet állapított meg a citologia levételekor, eléggé megijedtem, volt már valaki akinek a terhesség alatt ilyen problémája volt?ugye a babára nincs hatással?nem irt fel semmilyen kupot, semmit a doki, csak aztmondta vigyázzak magamra és ne éljünk házas életet a férjemmel...2 hét múlva kell visszamennem, de eléggé beparáztam, ugye nem lesz nagy baj?2013. szept. 23. 19:56
1/2 anonim válasza:
A gyulladáshoz nem tudok hozzászólni. Mészájsebe viszont a nők kb. felének van. Nem okoz gondot terhesség alatt, néha vérezhet, de nem nagyon szoktak vele semmit csinálni, hacsak nem nagyon zavaró. 2 hét múlva többet fogsz tudni. Ha a gyulladás elmúlik, szerintem majd élhettek házas életet is.
2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt méhszájsebem, egy időben állapították meg a várandóssággal (7 hetes voltam akkor). Nem volt belőle semmi kellemetlenségem, csak egy kis vérezgetés a 17. hét környékén, akkor tartózkodni kellett az együttléttől. De ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!