Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A gyakori nagywc jelezheti...

A gyakori nagywc jelezheti már a szülés közeledését?

Figyelt kérdés
Máskor inkább szorulásom volt, de most napok óta akár 5-6* is mennem kell, nem igen tudom hova tenni. Semmi olyasmit nem ettem, ami indokolná.
2009. nov. 6. 12:19
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem a szülésem estéjén a vacsi után CSAK 1x volt egy normál székletem.

esetleg több magnéziumot nem szedtél mostanában?

2009. nov. 6. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Magnéziumot már nem szedek kb. 1 hete, de előtte is csak párszor kaptam be 1-1 darabot.
2009. nov. 6. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam ez a folyamat kb másfél hete kezdődött. Én is furcsállottam, de aztán nekem azt mondták ez a szülésre készülődés. Mindenesetre a doki azt mondta, 1 hétig esélyem sincs babára... 38+1 km
2009. nov. 6. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom,van-e összefüggés,de nekem szülés reggelén konkrétan hasmenésem volt. 5óra múlva megszületett a kislányom:)
2009. nov. 6. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!