Szerintetek mit tegyek? 6h terhes vagyok. Szinte állandóan éhesnek érzem magam, de enni nem tudok. Az ég világon semmire sincs gusztusom.
Szia! Ugyan így vagyok én is. Ezen a héten leszek 7 hetes, és nagyon nehezen tudtam letolni néhány falatot magamba egészen a múlt hét péntekig, igaz, még most is nagyon sok étel van, amit eddig megettem, de most undorodom tőle. Csak a sajtos kiflit tudtam megenni délelőtt, aztán kevés főtt kaja és gyümölcs minden mennyiségben. Ezeken a napokon én is nagyon éhes voltam.
Az egyik válaszoló jó tippet adott neked, menj el egy bevásárlóközpontba, én is ott találtam meg az "igazit" - rántotthúsos szendvics- hmm... Azóta több mindent megkívánok és megeszek, pl. spenót, pirítós, stb. :) A virslit pedig én sem tudom megenni, pedig imádom.
Remélem valamelyest megoldódik a problémád!
Kívánok nagyon boldog babavárást!
Köszönöm! aranyosak vagytok! tegnap azt vettem észre, hogy végülis a főtt kajáktól undorodom... Anyóséknál voltunk, vendégeik vannak, bementünk és épp vacsizni készültek. A kedvencemet főzte. Hát muszáj volt bemennem a szobába, h ne érezzem még csak az illatát se... mert még attól is hányingerem volt. Aztán haza jöttünk, neki álltam kaját csomagolni a páromnak munkába, Csak kinyitottam az edényt amiben a hús volt, majdnem kihánytam magam... :( pedig a párom mondta hogy nagyon finom... gyümölcsöt és zöldséget meg abszolút nem tudok enni. De valahogy egész nyáron nem csúszott...Pedig a kert tele volt mindenféle finomsággal... :( Ja, és ma már mióta felkeltem rosszul vagyok. Nagyon rosszul alszok már több mint egy hete. Normális ez? Az a baj, hogy én mindig hason szoktam aludni, most meg a melleimtől nem tudok mert nagyon fájnak. Meg asszem ösztönösen nem nagyon merek hason feküdni. Nem tudok kényelmesen elhelyezkedni... :(
Tegnap a sógornőmmel beszéltem. ő 30 hetes terhes. Tegnap muszáj volt bemennie a kórházba, mert erősen vérzett... :( a doki mondta h a méhből vérez. De hála istennek a babának semmi baja. Pedig semmit se csinált. Pihent egész nap... Első terhességénél nem volt soha vérzése. De most elég gyakori. Mondta, h nem pecsétel, hanem mintha menstruálna úgy vérez... Az orvos is csak fogta a fejét, mert nem értette, mitől lehet... Aztán kapott valamit, h elmúljon. Mert még legalább 8 hetet ki kell birnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!