Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit tegyek? 6h...

Szerintetek mit tegyek? 6h terhes vagyok. Szinte állandóan éhesnek érzem magam, de enni nem tudok. Az ég világon semmire sincs gusztusom.

Figyelt kérdés
Az 5. héten megettem kb 1,5 kg virslit, mert az izlett... De most abszolút semmi... Kinyitom a hűtőt és be is csukom, mert semmi sem izlik. Tegnap voltunk étteremben, ott is azt rendeltem, amit máskor is. És mindennek fura volt az ize... Szerintem... De amúgy úgy érzem rögtön éhen halok... :( :( :(
2013. szept. 23. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyan így vagyok én is. Ezen a héten leszek 7 hetes, és nagyon nehezen tudtam letolni néhány falatot magamba egészen a múlt hét péntekig, igaz, még most is nagyon sok étel van, amit eddig megettem, de most undorodom tőle. Csak a sajtos kiflit tudtam megenni délelőtt, aztán kevés főtt kaja és gyümölcs minden mennyiségben. Ezeken a napokon én is nagyon éhes voltam.

Az egyik válaszoló jó tippet adott neked, menj el egy bevásárlóközpontba, én is ott találtam meg az "igazit" - rántotthúsos szendvics- hmm... Azóta több mindent megkívánok és megeszek, pl. spenót, pirítós, stb. :) A virslit pedig én sem tudom megenni, pedig imádom.

Remélem valamelyest megoldódik a problémád!

Kívánok nagyon boldog babavárást!

2013. szept. 23. 16:44
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! aranyosak vagytok! tegnap azt vettem észre, hogy végülis a főtt kajáktól undorodom... Anyóséknál voltunk, vendégeik vannak, bementünk és épp vacsizni készültek. A kedvencemet főzte. Hát muszáj volt bemennem a szobába, h ne érezzem még csak az illatát se... mert még attól is hányingerem volt. Aztán haza jöttünk, neki álltam kaját csomagolni a páromnak munkába, Csak kinyitottam az edényt amiben a hús volt, majdnem kihánytam magam... :( pedig a párom mondta hogy nagyon finom... gyümölcsöt és zöldséget meg abszolút nem tudok enni. De valahogy egész nyáron nem csúszott...Pedig a kert tele volt mindenféle finomsággal... :( Ja, és ma már mióta felkeltem rosszul vagyok. Nagyon rosszul alszok már több mint egy hete. Normális ez? Az a baj, hogy én mindig hason szoktam aludni, most meg a melleimtől nem tudok mert nagyon fájnak. Meg asszem ösztönösen nem nagyon merek hason feküdni. Nem tudok kényelmesen elhelyezkedni... :(

Tegnap a sógornőmmel beszéltem. ő 30 hetes terhes. Tegnap muszáj volt bemennie a kórházba, mert erősen vérzett... :( a doki mondta h a méhből vérez. De hála istennek a babának semmi baja. Pedig semmit se csinált. Pihent egész nap... Első terhességénél nem volt soha vérzése. De most elég gyakori. Mondta, h nem pecsétel, hanem mintha menstruálna úgy vérez... Az orvos is csak fogta a fejét, mert nem értette, mitől lehet... Aztán kapott valamit, h elmúljon. Mert még legalább 8 hetet ki kell birnia...

2013. szept. 24. 08:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Én az első trimeszterben nem is voltam éhes, de a II-ban már felfaltam mindent! Annyi főzeléket ettem mint 3 ember! Igaz híztam is nem keveset! 28 kg-t a végére!
2013. okt. 15. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!