33hetes terhes vagyok! Meddig szabad utazni a kismamáknak?
Szia! Én 36 hetes vagyok és Nyíregyre költöztem pár éve. Édesanyám Pesten lakik, most hétvégén voltam otthon nála. 2 hetente szoktam menni és ha nem lesz gáz, akkor még jövő hét végén még meglátogatom:-)Szerintem, ha minden rendben van és nem fáraszt nagyon ki, akkor nyugodtam utazgass!
Boldog babavárást és jó utat!:-)
Szia!
Holnap megyünk párommal 1200 kilómétert. Én úgy gondolom hogy mivel semmi bajunk nincs így vállalhatom az utat. De a hajam már kihullott az aggodalmaskodóktól. Arra senki nem gondolt hogy belém verik az ideget és lehet az lesz a bajunk hogy stresszelek... Menjél az még nem vészes távolság. Jó utat kívánok
Szerintm 33 hetesnem nyugodtan mehetsz még, ha nincs semmi olyan panaszod, ami miatt nem mernél nekiindulni.
Mi holnap megyünk utoljára rokonokhoz, igaz csak 150 km-re, de nem gondoltam egy percig sem, hogy nem kéne. Két hete is voltunk, akkor 250 km-re.
Hétfőn leszek 37 hetes. Mondjuk mostmár úgy megyünk, hogy a korházi csomagot is visszük, de még én sem szándékozom a hétvégén megszülni. Remélem a babó sem, bár megbeszéltük vele, hogy még van 3 hete :o)
Úgyhogy szerintem menjetek nyugodtan, normál esteben 33 hetesen nem indul be a szülés, ha pozitívan állsz hozzá, ha ne adj isten mégis lenne valami, Nyíregyháza elég nagy ahhoz, hogy legyen kórház a közelben. Nem nem fog semmi történni a hétvégén, aztán meg csak bánnád, hogy nem mentetek el. Különben is: még most kapcsolódjatok ki, mert utána nem mentek egy darabig!!!:o)
Èn 29 hetesen fogok karácsonyra hazautazni a kiscsaládommal a szüleimhez 1000kmt.
Mikor vissza jövünk,már 31 hetes.Elötte persze elmegyek dokihoz.
Ha nincsen hasfája´s,nem nyílsz,nyugodtan menjetek.300km nem akkora nagy táv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!