Létezhet, hogy 10 hetes (első) terhességet nem vesz észre magán a nő? Vagy a hasa méretén ilyenkor már látnia, éreznie kellene?
Igen, lehetsz terhes, egy alkalomtól is. A tablettát meg összevissza szedted. Amit eleve nem lett volna szabad.
10 hetesen a has méretén még semmi nem látszik. Az összes többi tüneted pedig terhességre utalhat. SZóval nem kizárt.
Veszek egy tesztet a jövő héten. Most ettem de nagyon émelygek, én nem tudom mi lehet, komolyan.
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy elég vékony vagyok, de ha beszívom a hasam, annyira nem esik nehezemre és nem dudorodik ki..így is lehetséges a 10 hetes terhesség??
10 hetesen semmi de semmi nem látszik az ég világon, kivéve, ha esetleg ikreket vár valaki.
10 hetesen kizárólag felpuffadás miatt lehet nagy a hasad.
Nekem 10 hetesen nem látszott semmi,vékony vagyok én is.
Ekkor derült ki a terhességem,mert mikor nem jött meg teszteltem és negatív lett.Mire időpontot kaptam 10+3 hetes voltam.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Még csupán annyi jutott eszembe, hogy egy ideje (kb. 3 hete lehet) nem bírom meginni a kávét, egyik reggel nagyon rosszul lettem tőle, hányingerem volt plusz elöntött a forróság és úgy éreztem menten elájulok, azóta egysze ittam meg és az sem esett jól. :S
vettél tesztet kérdező?
az tiszta vizet öntene a pohárba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!