Na most akkor kimutatható tesztel a 3-4 hónapos terhesség vagy nem?
Figyelt kérdés
Mindenki mást ír...2013. szept. 20. 20:03
4/7 anonim válasza:
20 hetes terhes vagyok ikrekkel van még itthon egy csomo tesztem most csináltam a kérdés kedvéért egyet kimutatja.
5/7 anonim válasza:
Úgy látszik nem voltam elég meggyőző az előző kérdésednél.
6/7 anonim válasza:
*A terhességi tesztek működési elve*
Minden terhességi teszt alapelve a HCG*-*hormon vizeletben való megjelenésének vizsgálata. A HCG (Human Chorionic Gonadotropin) egy hormon, amelyet a petesejt termel a megtermékenyülés, beágyazódás után.
A hormon mennyisége az egész terhesség alatt folyamatosan emelkedik, melyet a 12. hét után a kialakult méhlepény termel. A hormon tehát a petesejt beágyazódását, a terhesség fennmaradását segíti elő.
....
szóval a hcg hormont eleinte a petesejt, később a méhlepény termeli, tehát mindig pozitív lesz a teszt ennek alapján.
7/7 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!
2013. szept. 21. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!