Terhesség "mellékhatásai"?
Szóval. Kiszakadt a gumi.. Ma.. És úgy döntöttünk a barátommal, hogy úgyis régóta együtt vagyunk és szeretjük a gyerekeket.. Hát miért ne tartsuk meg?
Mindenféle dolog érdekel.. Személyes tapasztalatok...
Mennyire rossz a reggeli rosszullét?
Jobban kívántátok a szexet?
az 1. naptól az utolsóig minden érdekel :)
Sajnos senkitől nem tudok hasonlókat megkérdezni :(
Nem lehetetlen egy alkalomtól teherbeesni, de azért nem ez a jellemző.
Nekem például semmilyen mellékhatás nem volt, se rosszullét, se hányinger.
Mostanában kezdett kicsit fájni a derekam, de ez normális, ahogy nő a hasam.
23hkm
Hát ha terhes leszel, a reggeli rosszulléten kívül még sok "gondod" lesz :)
Rosszullét: nekem kb. a 8. héttől volt, úgy a 13-14. környékén múlt el, de nem reggel volt, hanem este, és nme hánytam, émelyegtem, de nem jött ki semmi (mondjuk nem is nagyon volt étvágyam). De van olyan 23 hetes kismama ismerős, aki még mindig hány...
Szex: hát sajna én nem jobban, inkább kevésbé kívánom, ez is változó.
Készülj fel rá, hogy nagyon sokat kell orvoshoz, védőnőhöz járni, rengeteg vizsgálat van. Ultrahangok, laborvizsgálatok, nőgyógyászati vizsgálatok, védőnőhöz tanácsadásra járni... Mindig van valami.
És ami szintén fontos, hogy elég sok kiadással jár(hat). Bababútor, ruhák, ápolási szerek, mindenféle holmi amire most nem is gondolsz... Ha senkitől nem kapsz ilyesmit, akkor ez egy kész vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!