Ti terhesség alatt miket szedtetek? Milyen vitamint? Magnéziumot? Vasat?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 16:21
1/9 anonim válasza:
Csak és kizárólag az Elevitet.
2/9 anonim válasza:
Ladeevit (első 6 hónap) és külön magne b6 (kb 7 hónapig) + vas tablettát (utolsó 6 hónap).
3/9 anonim válasza:
Gravidát, és később kalcium pezsgőtablettát
4/9 anonim válasza:
Az első 12 hétben fontos a napi 2X1 folsav. Ezt tartsd be, mert segíti a nyelőcső záródását. Ezen kívül csak magnéziumot szedek és rendszeresen, változatosan eszek. 18hkm
5/9 Tica0121 válasza:
Gravidát már előtte 1 hónappal is, magnerotot, vasat kb a 20. héttől.
6/9 anonim válasza:
4-eshez annyit, hogy nem a nyelőcső, hanem a velőcső (gerinc) záródásához kell a folsav.
Én Elevitet szedek, mellette femibion vasat, mert vérszegény lettem, Omega 3-t és D-vitamint pluszba. 25. héttől kiderült a pajzsmirigy alulműködésem, erre is kaptam egy pici pótlást és most a 32. héttől vérnyomáscsökkentőt is kaptam, minimális mennyiségben.
Magnéziumot a 16. héttől szedek, Magneb6-t, napi 2x1-et.
7/9 anonim válasza:
15mg vas, 400mg folsav, és 3x1000mg magnézium
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Kedves 6-os! Te is jót írsz, de én sem írtam butaságot. A nyelőcső is maradhat nyitott és hogy ez ne történjen meg arra is a folsav szedése ajánlott. Velőcső, nyelőcső, a lényeg, hogy fontos a folsav :)
9/9 anonim válasza:
szia
Első 12 hét folsav.
25 héttől napi 2 magneb6, mert sokat keményedtem.
30. héttől napi 3x2 magneb6, mert kinyílt a méhszájam egy ujjnyira és innentől szedtem a vasat is napi egy tablettát (Ferrograd Folic-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!