Szerintetek, ha az utóbbi két hétben nagyon beszőrösödtem, akkor kisfiút hordok a szívem alatt?
Én kislányt várok és ugyan így vagyok sajnos, már nagyon kellemetlen.
36 hkm
Én is azt hittem van összefüggés, de én kisfiúval abszolut nem szőrösödtem, sőt szerintem kevesebb szőröm volt, mint előtte.... viszont mióta szoptatok borotválkozás után pár nappal már úgy nézek ki mint egy jeti :(
Ezek a fránya hormonom mindenkinél mást hoznak elő, szóval ettől még lehet kislány is :)
Nincs összefüggés:)
Kb 20 hetes lehettem, amikor egyszer épp védőnőnél voltam, fel volt húzva a pólóm, a szívhangot keresgette éppen. Ahogy rásütött a nap a pocakomra megláttam, hogy telis-tele van szőrszálakkal, azt hittem rosszul látok, előtte észre sem vettem, nem tudom mikor lett olyan, de nagyon kínos volt, bár gondoltam, hogy ez a terhességgel jár, de akkor is :D A linea nigrán több centis, vastagabb szőrszálak meredeztek :D
Viszont kislányom lett, már tudtuk akkor is több mint egy hónapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!