Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek, ha az utóbbi két...

Szerintetek, ha az utóbbi két hétben nagyon beszőrösödtem, akkor kisfiút hordok a szívem alatt?

Figyelt kérdés
Lehet a tesztoszteron hatása? 19 hetes leszek holnap. Az állam és a hasam is szőrösödik. A hasam főleg a linea nigra vonalában, de esküszöm, már olyan szőrös leszek kb. mint a párom :-)
2013. szept. 18. 10:12
 1/10 Szaszuss ***** válasza:

Én kislányt várok és ugyan így vagyok sajnos, már nagyon kellemetlen.

36 hkm

2013. szept. 18. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem van összefüggés, de én kisfiúval abszolut nem szőrösödtem, sőt szerintem kevesebb szőröm volt, mint előtte.... viszont mióta szoptatok borotválkozás után pár nappal már úgy nézek ki mint egy jeti :(

Ezek a fránya hormonom mindenkinél mást hoznak elő, szóval ettől még lehet kislány is :)

2013. szept. 18. 10:20
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem mindegy mi lesz :-) Pénteken már remélem kiderül azért :-)Szeretném már a nevén szólítani, mert még most csak Kismanó :-)
2013. szept. 18. 10:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is szőrös a hasam, jókat szoktunk derülni rajta, hogy olyan leszek, mint egy két méteres kamionsofőr, meg, hogy fésülgessük meg :P :P persze, ennyire nem tragikus, de jelentős azért :) Kisfiúnk lesz és én is azt hittem, a tesztoszteron miatt lehet. De aztán utánaolvastam és kiderült, hogy nincs összefüggés :) alkati kérdés lehet. :))) minden esetre muris, szerintem.
2013. szept. 18. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Én alapból is elég szőrös típus vagyok, de mióta baba van a pocakban az én hasam is olyan szőrös, hogy nagyon:)Nekem tegnap derült ki, hogy kislányom lesz:) Szóval tényleg nincs összefüggés!
2013. szept. 18. 10:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés:)

Kb 20 hetes lehettem, amikor egyszer épp védőnőnél voltam, fel volt húzva a pólóm, a szívhangot keresgette éppen. Ahogy rásütött a nap a pocakomra megláttam, hogy telis-tele van szőrszálakkal, azt hittem rosszul látok, előtte észre sem vettem, nem tudom mikor lett olyan, de nagyon kínos volt, bár gondoltam, hogy ez a terhességgel jár, de akkor is :D A linea nigrán több centis, vastagabb szőrszálak meredeztek :D

Viszont kislányom lett, már tudtuk akkor is több mint egy hónapja :)

2013. szept. 18. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a Kislányommal szőrösödtem nagyon, a Kisfiammal viszont egyáltalán nem, sőt, sokkal lassabban nőtt a szőröm!
2013. szept. 18. 11:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Ohh, én azt érzem, hogy kisfiú lesz, de édesanyám határozottan állítja, hogy kislányom lesz, mert ő már régen tudja ezt :D Nah, még az ő megérzése jön be :)
2013. szept. 19. 14:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg érdekel valakit, kisfiam lesz:-)
2013. szept. 24. 11:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Jól mutatta az ultrahang. Idén januárban megszületett a fiam.
2014. nov. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!