19 hetes, első babás mami vagyok és most éreztem elsőnek a babám mozgását igazán. Életem legszebb élménye volt, más is így volt ezzel?
En 26 eves vagyok, terhes a masodik kislanyommal, aki mar 4 eves!
Ezzel a picurral 10. hettol ereztem kapirgaszast, mindenki hulyenek nezett, hogy ez lehetetlen -> te erzed, te gyereked??!!! Le...tam es kinevettem oket... Utana egyre erosodott a mocorgasa, hatalmasss erzes ez, a vilag legcsodalatosabb erzese, IMADOK TERHES LENNI!!! :):):) epp most rugott ugy petefeszken ( ugy gondolom azt rugta meg ), hogy azt hittem a telefon velem egyutt repul az agyrol... :)
Van amikor egy pontra teszem az egyik ujjamat es ő kajak simogatja, ha finit eszek akkor erzem hogy orul neki, tuzijateknal ereztem, hogy felt es elmentem vele csendesebb helyre.... Erdekes hogy ennyire "erzem" ot!!! A nagyobbal ilyen nem volt, ő birta a 'kikepzest', quadozas 20 hetesen (persze nyugisan), funyiras 34 hetesen stb... Es nagyon kiegyensulyozott gyerek, kivancsi leszek a pocaklako milyen lesz... :)
Nem, nekem nem volt semmi extra érzés.
Tudomásul vettem, örültem, de egyáltalán nem ez volt életem legszebb élménye.
(Ahogy készült, az már annál inkább :DD)
Persze,ennek mindenki nagyon örül :) Én is nagyon boldog voltam. Most,hogy már látom is ahogy mozog,még élvezetesebb :) Reggel avval indítunk általában :) Van amikor már fájdalmas is,hogyan kifeszíti magát,mintha kiakarna szakadni a hasam :D De akkor is nahyon jò :) szoktam őt költögetni,és általában kapom is a visszajelzést :))
23 hkm
Szia
Emlékszem én is milyen jó érzés volt, bárcsak visszapörgethetném az időt pár hónappal :)
A párommal folyton lestük ahogy mozog, de jó is volt.
Most már sajnos annyira nem jó, fáj minden mozdulata.
Gratulálok a babádhoz.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!