Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Szabó Kornélhoz jár...

Dr. Szabó Kornélhoz jár valaki Szegeden?

Figyelt kérdés
Mennyit kér havonta a terhesgondozásért, mikor rendel, es van Uh-ja?
2013. szept. 17. 06:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm nála szült, igaz annak már 4 éve, akkor volt uh-ja, de csak annyit mondott, hogy ha lenne következőt nem nála szülné....
2013. szept. 17. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én idén márciusban szültem, és akivel egy szobában feküdtem a gyermekágyas osztályos, annak volt a fogadott orvosa. de nem nála szült, mert valamiért néhány napra eltiltották. persze az nem derült ki, hogy miért. aztán meg csak jött, és nyalta a nő seggét...
2013. szept. 17. 08:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy mégis Pásztor Norbert lesz a tuti.
2013. szept. 17. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm szült nála. azt mondta a terhesgondozással nem volt baj, ott minden rendben ment, meg rendes volt, de szülésnél,mintha ott sem lett volna, csak az ügyeletes szülésznő "dolgozott". Néha bement ránézni és kész.
2013. szept. 17. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem választanám, kötelező központi védőnői látogatások után ő volt az egyik orvos, akihez menni kellett, már akkor se volt szimpatikus, de más se nagyon akarozott hozzá menni. Utána egyszer pechemre átadtak neki uh-ra, amit nagyon csúnyán félrenézett.
2013. szept. 17. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso! Ez ugye Kornelra vonatkozik? Csak mert kozben ugye irtam,hogy akkor Pasztor Norberthez megyek.
2013. szept. 17. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, a Szabó doktorról írtam.

Pásztorral nincs negatív élményem.

2013. szept. 17. 21:34
 8/8 anonim válasza:
Én Szabó Kornélhoz járok, teljesen meg vagyok elégedve vele, mind emberileg, mind szakmailag. Lelkiismeretes, jó fej és nem pénzéhes. Sok ismerősöm járt vagy jár hozzá, véleményük azonos.
2013. szept. 18. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!