Dr. Szabó Kornélhoz jár valaki Szegeden?
Figyelt kérdés
Mennyit kér havonta a terhesgondozásért, mikor rendel, es van Uh-ja?2013. szept. 17. 06:10
1/8 anonim válasza:
A barátnőm nála szült, igaz annak már 4 éve, akkor volt uh-ja, de csak annyit mondott, hogy ha lenne következőt nem nála szülné....
2/8 anonim válasza:
Én idén márciusban szültem, és akivel egy szobában feküdtem a gyermekágyas osztályos, annak volt a fogadott orvosa. de nem nála szült, mert valamiért néhány napra eltiltották. persze az nem derült ki, hogy miért. aztán meg csak jött, és nyalta a nő seggét...
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy mégis Pásztor Norbert lesz a tuti.
2013. szept. 17. 11:03
4/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm szült nála. azt mondta a terhesgondozással nem volt baj, ott minden rendben ment, meg rendes volt, de szülésnél,mintha ott sem lett volna, csak az ügyeletes szülésznő "dolgozott". Néha bement ránézni és kész.
5/8 anonim válasza:
Biztos nem választanám, kötelező központi védőnői látogatások után ő volt az egyik orvos, akihez menni kellett, már akkor se volt szimpatikus, de más se nagyon akarozott hozzá menni. Utána egyszer pechemre átadtak neki uh-ra, amit nagyon csúnyán félrenézett.
6/8 A kérdező kommentje:
Utolso! Ez ugye Kornelra vonatkozik? Csak mert kozben ugye irtam,hogy akkor Pasztor Norberthez megyek.
2013. szept. 17. 20:28
7/8 anonim válasza:
Igen, a Szabó doktorról írtam.
Pásztorral nincs negatív élményem.
8/8 anonim válasza:
Én Szabó Kornélhoz járok, teljesen meg vagyok elégedve vele, mind emberileg, mind szakmailag. Lelkiismeretes, jó fej és nem pénzéhes. Sok ismerősöm járt vagy jár hozzá, véleményük azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!