Mi a helyzet a forralt borral? Ti isztok néha?
Szia!
Nem én szoktam csinálni a forralt bor hanem apósom és sok sok finomságot is tesz bele és igen szoktam inni nagyon ritkán pár kortyot ami max. 1 dl.Igyál nyugodtan ha kívánod.
39 hkm.
Persze lehet inni olykor olykor:))Én már hónapok óta tartogatom magam a Bécsi Adventi vásárra,ott majd "dőzsölök":))
Remélem azért nem lesz gáz,mert egy hónap sem lesz már akkor a szülésig:D
Ada és Abi:))
En a mult heten ittam majd egy bogrevel. A 25. hetben vagyok es ez volt az elso alkalom, hogy alkoholt fogyasztottam. Sokaig foztem, nagyon finom volt es nagyon edes, egyaltalan nem ereztem meg benne az alkoholt, pedig en igen erzekeny vagyok ra.
Nem hiszem, hogy ettol barmelyikunknek baja lenne, valoszinuleg nem ez volt az utolso alkalom, mert mar most alig varom, hogy ismet csinaljunk.
Hú, de megkívántam én is!
Viszont még csak 7. hetes vagyok, ha fogok is inni, megvárom a karácsonyt vele. Bár mindenkitől azt hallom, hogy 1 decinyi bor sosem árt, és én is így gondolom. Az előző két babával amúgy egyszer sem ittam egy kortyot sem, nem is kívántam semmi alkoholos italt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!