Nst-re székesfehérvárra kell időpontot kérni? 35+4hetes vagyok, mehetek már nst-re? Mert gondoltam, hogy holnap elmegyek ha nem kell előre időpont.
Figyelt kérdés
Vizeletet kell vinni?Hány óráig van nst?Délután is van?2013. szept. 16. 14:07
1/6 anonim válasza:
Szia, nem kell időpontot kérni, a kórházba kell menni a nőgyógyászati ambulanciára. Ilyen nyomógombos sorszámot kell majd nyomtass. Délután is lehet menni, de nem tudom meddig, én mindig reggel mentem. Vizeletet csak akkor kérnek, ha a vérnyomásod 140/90 felett van. De ha nem viszel és kérnek, akkor adnak egy kis poharat, amibe pisilhetsz.
Mindenképpen egyél az NST előtt, hogy a baba ne aludjon, hanem mozogjon egy kicsit:)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi.:-) És miután megvan az nst,azt tudom,hogy majd behívnak a mellette lévő szobába,ahol a doki van.De ott mi történik?Megvizsgálnak?Ha igen,akkor minden nst után vizsgálat van?
2013. szept. 16. 14:44
3/6 anonim válasza:
Nem, nem vizsgálnak meg, hanem az orvos megnézi az NST eredményt, ha minden rendben, akkor megmondja mikor kell újból menj NST-re. Általában nem szoktak vizsgálni, hacsak nincs fogadott orvosod, akivel megbeszéled, hogy ott találkoztok.
4/6 A kérdező kommentje:
Méhszájat nem néznek?
2013. szept. 16. 20:21
5/6 anonim válasza:
Nem, csak akkor, ha valami gond van és benntartanak a kórházban! Legalábbis én kétszer szültem és sose vizsgáltak meg.
6/6 anonim válasza:
szia. 35+5 hetes vagyok, ma voltam védőnőnél, azt mondta 2 nap múlva akár mehetek is nst-re de jövőhéttől menjek inkább. időpont nem kell csak oda mész és vársz. betöltött 36. héttől lehet menni, én így tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!