Költözött mostanában valaki terhesen?
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, csinálhatod.
Sokkal egyszerűbb, mint egy kisgyerek mellett terhesnek lenni, hidd el. :-) Természetesen ha elfáradsz, pihenj, csinálj mindent a saját ütemedben.
Takarítani, fertőtleníteni ugyanúgy, ahogy eddig tetted, csak ne lehetőleg zárt térben tedd, és ne egyszerre mindent, hogy ne kelljen órákig szagolnod. :-)
Nálunk lakásfelújítás van.Igyekszem mindig csak keveset takarítani. Szegény páromra marad a nagyja
Most pl 2 órán át a fürdőt csináltam , most pedig pihenek.a védőnőm azt mondta eszembe ne jusson takarìtani ,inkább fizessek valakinek, de megoldjuk valahogy mert az óránként 2000 ft-ot sajnálnánk.És úgy sem lesz olyan mintha én csinálnám.
Szia!
38 hetes vagyok, és jövő hét végére esedékes a költözés, 3 gyerekkel (7,6,2 évesek). Van cucc bőven. Én azért költözöm, mert a párom lelépett, és nem akarok itt maradni. Bár nekem takarítanom nem kell, apukámhoz költözünk, meg cipelni sem, azt tesómék intézik, de a csomagolás, helytalálás, minden rám vár.
Nálunk 2 hete tart a felújitás, költözködés. Teljesen új lakásba megyünk át. Egy hétig csak meszelték az egész lakást, végig ott voltam, aztán lassacskán takaritottam, de a férjem nem engedett felsúrolni és ablakot sem puclni, nehogy leszédüljek a székről. 31 hetesek vagyunk, és még egy csomó dolgot át kell vinnünk. Sajnos a férjem vissza ment külföldre igy egy kicsit nehezebb lesz, de megoldom
31+2hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!