Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Költözött mostanában valaki...

Költözött mostanában valaki terhesen?

Figyelt kérdés
Tényleg ártalmas nagyon a lakásfelújítás, pakolás, hajolgatás az első időben??Persze cipelni nem akarok, de lesz mit rendezni, stb...és persze a takarítás...ki mit csinált?Mivel takarított, fertőtlenített?Segítsetek!
2013. szept. 15. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy veszélyeztetett terhes, csinálhatod.

Sokkal egyszerűbb, mint egy kisgyerek mellett terhesnek lenni, hidd el. :-) Természetesen ha elfáradsz, pihenj, csinálj mindent a saját ütemedben.

Takarítani, fertőtleníteni ugyanúgy, ahogy eddig tetted, csak ne lehetőleg zárt térben tedd, és ne egyszerre mindent, hogy ne kelljen órákig szagolnod. :-)

2013. szept. 15. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk lakásfelújítás van.Igyekszem mindig csak keveset takarítani. Szegény páromra marad a nagyja

Most pl 2 órán át a fürdőt csináltam , most pedig pihenek.a védőnőm azt mondta eszembe ne jusson takarìtani ,inkább fizessek valakinek, de megoldjuk valahogy mert az óránként 2000 ft-ot sajnálnánk.És úgy sem lesz olyan mintha én csinálnám.

2013. szept. 15. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
7 hónapos terhesen nagy gyerek mellett nyomtunk le egy költözést ...borzasztó volt. Dobozt természetesen nem emeltem de kipakolni kellett és mindennek helyet találni takarítani. ..Aaaaaaaaaaa nem sírom vissza.
2013. szept. 15. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
30 hetesen függönyt raktam fel és ablakokat pucoltam. Próbáltam nem megerőltetni magam, pihenni két pakolás között.
2013. szept. 15. 15:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

38 hetes vagyok, és jövő hét végére esedékes a költözés, 3 gyerekkel (7,6,2 évesek). Van cucc bőven. Én azért költözöm, mert a párom lelépett, és nem akarok itt maradni. Bár nekem takarítanom nem kell, apukámhoz költözünk, meg cipelni sem, azt tesómék intézik, de a csomagolás, helytalálás, minden rám vár.

2013. szept. 15. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha az első idő az első 12 hetet jelenti, akkor azt mondják, hogy kíméld magad. Nem tudom, hogy te rosszullevős kismama vagy-e vagy sem, de nekem az első időkben nagy "segítség" volt, hogy annyira rosszul voltam, hogy valóban szinte semmit sem tudtam csinálni. Utána pedig én valahogy mindig érzem, hogy mikor kell takarítás közben lepihennem, de csinálok mindent. Vegyszereket is használok, de igyekszem nem belélegezni. Most 23 hetes vagyok, és hamarosan költözünk. Már most tudom, hogy a takarítás és pakolgatás lassú lesz, emelgetést pedig nem tervezek. A várandósság más állapot, nem betegség, és szerintem csak óvatosnak kell lenni. Nekem nagyon bejött, hogy figyelem magam. Amikor a szervezetem jelzi, hogy lassabban vagy elég, akkor engedelmeskedem. Kellemes babavárást!
2013. szept. 15. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk 2 hete tart a felújitás, költözködés. Teljesen új lakásba megyünk át. Egy hétig csak meszelték az egész lakást, végig ott voltam, aztán lassacskán takaritottam, de a férjem nem engedett felsúrolni és ablakot sem puclni, nehogy leszédüljek a székről. 31 hetesek vagyunk, és még egy csomó dolgot át kell vinnünk. Sajnos a férjem vissza ment külföldre igy egy kicsit nehezebb lesz, de megoldom

31+2hkm

2013. szept. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!