Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iker terhességem volt vagy...

Iker terhességem volt vagy van. Most 14. héten járok. A dokim szerint 5 hetesen mindkét babócának már dobogott a szíve, majd a 13 héten a kombinált teszt alkalmával az ultrahangos doki azt mondta, hogy az egyik már nem él. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nagyon szomorú és csalódott lettem. Összehasonlítottam a képeket az első terhességemmel és most akkora a pocakom, mint az elsővel 24 hetesen. Lehetséges ez? Hiszen amelyik elméletileg nem él az nagyon picike. Mitől nő ennyire a hasam?Olyan sok minden kavarog a fejembe. Már arra is gondoltam, hogy benézett valamit az ultrahangos doki és lehet, hogy mégis él mindkét baba és szépen fejlődnek, aztán azért ilyen nagy a hasam. De olyan sok köztük a különbség. Az élő az 68mm volt a másik amelyik a doki szerint nem ad életjelet az pedig 14mm. Várom a tapasztalatokat!

2013. szept. 15. 13:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként meg az orvosokról csak annyit, hogy aki az ultrahangot csinálta a tök bunkó volt. Annyit mondott, hogy tudja, hogy ikerterhességet hord? Válaszom igen. Erre a doki: és azt is tudja, hogy az egyik már nem él? Hát erre én már nem tudtam mit mondani, csak sírtam és teljesen össze törtem, még jó hogy a barátnőm velem volt, és próbált vigasztalni, nyugtatgatni. Szóval nagyon megértő és együtt érző volt a doki. Lehet, hogy neki ez mindennapos dolog, de nekem nem és engem nagyon szíven ütött. Azért talán lehetnének kicsit kíméletesebbek is, hiszen mégiscsak egy apró kicsi emberkéről beszélünk akinek már dobogott a szíve! Szóval megtudom érteni, hogy mit érzel
2013. szept. 16. 16:23
 12/18 A kérdező kommentje:
23:03-as Nagyon sajnálom ami történt, akkor Te tudod, hogy most mit érzek. Gratulálok a kislányodhoz és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek. Mennyi ideig tartott neked a felszívódás? CSak ultrahanggal ellenőrizték azt? Remélem holnap csinál a dokim ultrahangot és csak pozitív eredményekkel szolgál majd. Remélem a másikkal minden rendben van. Jaj már olyan jó lenne érezni, hogy mocorog, akkor azért egy kicsit megnyugtatna, hogy jól van.
2013. szept. 16. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Koszonom szepen, eleg gyorsan szivodott fel a 16. Heti uh-n mar nem lehetett latni, csak annyit montak, hogy az a terulet echo szegeny a mehembe. Sajnos nem tudom mi az pedig erdekelne. Kitartas es boldog babavarast :)
2013. szept. 16. 17:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Majd, hátha megtudom írni neked, megkérdem az orvosomtól. NAgyon rendes mindenre válaszol.
2013. szept. 16. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Az ikres vagyok, talán 8-as.

Bármi is lesz, gondolj arra, amit írtam, és te is. Egy nőnek velem együtt volt ikerterhessége, mint az enyém, olyan, 1 dokink volt. Neki ki is alakult a 20. héten, amitől félt, a babákat meg kellett szülnie, meghaltak. Én annyira sajnáltam. Gondold el, hogy nem kívánta-e volna, hogy olyan helyzetben legyen, min te? Hogy nem baj, ha nem 2, de egészséges legyen az az 1! Gondolj erre, hogy az egyik mindenképp él, egészséges, semmi baja!

Majd írd meg, hogy mi volt?

De az a doki többet nem mondott? Hogy mi van ilyenkor? Hogy mi lesz? Nagyon átérzem a helyezetedet, én tavaly ilyenkor voltam terhes, és 2 hetente kellett uh-ra menni...

2013. szept. 17. 09:41
 16/18 anonim válasza:

Sajnálom hogy meghalt de tényleg örülj annak hogy nem akkor halt meg mikor már megszületett

es ha megkérdezhetem hogy 1 vagy kétpetéjüek es milyen nneműek??

2013. szept. 19. 17:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Van valami fejlemény?
2013. szept. 20. 12:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi újság kedves Kérdező?
2013. szept. 23. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!