Iker terhességem volt vagy van. Most 14. héten járok. A dokim szerint 5 hetesen mindkét babócának már dobogott a szíve, majd a 13 héten a kombinált teszt alkalmával az ultrahangos doki azt mondta, hogy az egyik már nem él. Lehetséges ez?
Az ikres vagyok, talán 8-as.
Bármi is lesz, gondolj arra, amit írtam, és te is. Egy nőnek velem együtt volt ikerterhessége, mint az enyém, olyan, 1 dokink volt. Neki ki is alakult a 20. héten, amitől félt, a babákat meg kellett szülnie, meghaltak. Én annyira sajnáltam. Gondold el, hogy nem kívánta-e volna, hogy olyan helyzetben legyen, min te? Hogy nem baj, ha nem 2, de egészséges legyen az az 1! Gondolj erre, hogy az egyik mindenképp él, egészséges, semmi baja!
Majd írd meg, hogy mi volt?
De az a doki többet nem mondott? Hogy mi van ilyenkor? Hogy mi lesz? Nagyon átérzem a helyezetedet, én tavaly ilyenkor voltam terhes, és 2 hetente kellett uh-ra menni...
Sajnálom hogy meghalt de tényleg örülj annak hogy nem akkor halt meg mikor már megszületett
es ha megkérdezhetem hogy 1 vagy kétpetéjüek es milyen nneműek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!