Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a mellső fali lepény miatt...

Ez a mellső fali lepény miatt lehet?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok és kb. 3 hete mozog a babám egyértelműen. Viszont azóta nem erősödött,csak sűrűsödött a mozgása. Olyan érzés,mintha valahonnan mélyen belül mocorogna,ami egyedül a hólyagomat viseli meg. Az első kisfiammal ennyi idősen már apa is érezte kívülről,ahogy rugdos,de most semmi esély nincs rá,annyira "bent" érzem.

Tudom,hogy nincs gond,csak arra lennék kiváncsi,hogy mindez az elöl tapadt lepény miatt lehet?

2013. szept. 15. 10:33
 1/2 anonim ***** válasza:
igen attól van
2013. szept. 15. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is második baba, én ugyanúgy 19 hetesen kezdtem érezni, mint az elsőt és én is sokkal többet érzem befelé mozogni, anno a férjemnek a kezét a kisfiúnk ilyenkor már rég kirúgta. Én rá is kérdeztem a 20 hetes ultrahangon, hogy ez olyan fura, mindenki azt mondja, a második babát előbb/jobban érzi. Kapásból rávágta az ultrahangos, hogy óriási különbség mellső fali lepénnyel a terhesség (múltkor hátsó falon, illetve fundusban tapadt), olyan, mint egy plusz szivacsbetét.

Úgyhogy igen, attól van.

2013. szept. 16. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!