Vizesedés ellen van házi gyógymód?
Szia!
Én 26 hetes kismama vagyok nekem is nagyon vizesedett a lábam, meg a szememen is már lehetett látni. Nekem javasolták a Schüssler sót a Nátrium sulfuricom-ot. Sajnos még nem tudtam beszerezni,de addig is még meglesz próbálom felpócolni a lábam. Irodában dolgozom, és ha tehetem felteszem a lábam egy másik székre. Határozottam jobb. Nekem éjszaka nem volt ilyen problémám, akkor általában lement a vizesedés. Ha nálad éjszaka sem megy le, nem ártana a vérnyomásod is figyelni, mert a túlzott vizesedés, meg a magas vérnyomás a terhességi toxémia jele. Ha a vérnyomásod oké, akkor szerintem próbáld ki ezt a két módszert.
További szép babavárást!
Sajnos ezt viselni kell, mert nem szabad még teát sem inni vizesedésre.A paradicsom erős vízhajtó hatású egyél belőle napi 3x és nagyon egészséges is.
A kelkáposzta levelét pedig rátenni a bevizesedett területre és leszívja. Úgy csináld, ha kipróbálod, hogy amikor lepihensz,akkor tedd rá,úgy hogy rákötöd a lábadra, kezedre valami textil félével és egy órácskát rajta hagyod. Inni pedig legalább 1,5l folyadékot igyál meg, ez fontos. Sok egészséget neked és a babádnak is.
Szia!
Nekem az almát javasolták mint természetes víhajtót. Az nem hajta el a magzatvizet mint a vízhatjtó. Azt tilos szedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!