Kismamim, tudnatok nekem tippeket adni hanyas csillapitasra?
Figyelt kérdés
Meg csak 6 hetes vagyok es par napja kezdett erosodni a hanyinger mellett a hanyas is, olyannyira hogy ma meg csak 6x hanytam :( csak fekudni tudok es nagyon kimerultnek is erzem magam, miutan semmit nem tudok rnni, inni. Adnatok tanacsot, hogy mivel lehet csokkenteni?2013. szept. 14. 11:27
1/6 anonim válasza:
én azt olvastam a neten, hogy a gyömbér segít. tapasztalatot nem tudok mondani mert nekem nem volt ilyen problémám. próbálkozz lereszelt gyömbérből készült teáva, de vigyázz nem szabad sok gyömbért rakni bele, mert akkor csípni fog.
2/6 anonim válasza:
Én is nagyon rosszul voltam amikor a lányommal voltam terhes.
Nekem semmi nem segített csak a kóla HT keksszel.Kb 1 deci kólát ittam 3-4 keksszel.Bűntudatom is volt..mert ugye a kóla káros.Megemlítettem a védőnők, hogy mit csinálok, erre csak annyit felelt, hogy kis mértékben orvosság, mert eredetileg a kólát gyomor panaszokra találták fel, és el sem hiszem mennyien csinálják ezt.Egyébként gyomorrontásnál is nagyon jó..ezt is tapasztaltam
A lányom már 2,5 éves..1 kezemen megtudom számolni hányszor volt beteg.semmi baja nem lett magyarul.
3/6 anonim válasza:
kola, limonade, keksz, ha nagyon gaz akkor b6. :)
4/6 anonim válasza:
Citromos ice tea probáld meg nekem csak az segített.
5/6 anonim válasza:
Én reggel mindig ettem legalább egy fél kiflit,csak úgy magában,ez volt az csak ami nem jött vissza.Nekem a keksz,tea nem váltak be.Inkább tej hidegen...és volt hogy egész nap csak kiflit tudtam enni,vagy volt hogy csak almát,narancsot,de ezeket sem egyszerre,csak falatonként.Ja és a hársfa tea nagyon jó!!!
6/6 anonim válasza:
sima b6 vitamin , nekem az volt csak jó, meg hideg víz lassan kortyolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!