Nektek mi használt ha fájt a derekatok?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 19:04
1/5 anonim válasza:
Terhesség elején hátizom erősítő gyakorlattok (hason fekve homorítás), helyes ülés. Terhesen semmi. Esetleg fekvés lapos párnával a derekam vagy popsim alatt. Voltak napok mikor teljesen elmúlt, voltak napok mikor még a lábam is össze csuklott úgy belenyílalt a derekam.
2/5 anonim válasza:
Nem terhesség elején ha nem terhesség előtt.
3/5 anonim válasza:
Nem alszom nagy párnán, csak egy kicsi, keskeny párnát használok. Mióta majdnem vízszintesen fekszem (kókusz matracon, de ez nem változott terhesség előtt óta), azóta nincs derékfájásom. Mindig nagy párnán aludtam, felpolcolva, 28. hétre alig tudtam a wc-re kicsoszogni, úgy fájt a derekam. Mióta váltottam, nincs ilyen gondom.
4/5 Babeli Zurzavar válasza:
a fentieket mind kiprobalva azt kell mondanom a segitseget a szules adta:-) mintha elvagtak volna azzal egyutt, hogy kibujt a Mano
5/5 anonim válasza:
Sok sok pihenés, és fekvés segít. 37. hétben vagyok és szinte egész nap fekszem, és szörnyen érzem magam, mert majdnem minden a férjemre hárul, de mindig mondom neki, hogy már csak 3 hét :) Néha menni se tudok annyira fáj a derekam, csak a fekvés segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!