A szeméremcsontom felett gyakran érzek egy- egy nagyobb "dobbanást". Mint a szívdobogás. Vagy valami hasonló, csak nagyobb. Ő már a baba?
Csak, mert kedden reggel éreztem először(!)konkrét mozgásokat (jóval feljebb, kb köldököm mellett), ami nem ez a dobbanás volt, de azóta megint csak ezt érzem.
Szóval ő már a baba?
21+2hkm
Én még mindig nem gondolom biztosan, hogy ő az.
Főleg mivel a kedd hajnali rúgások merőben másként hatottak rám.
De ha ő az, akkor ő az.
Éppen ideje már, hogy érezzem.:)
Ő az :) Én már idő előtt érezgettem néha, persze kérdeztek, rúg-e már, és mikor mondtam, hogy igen, akkor meg lehülyéztek, hogy ilyenkor még nem is lehet érezni...
Eleinte olyan volt, mint az aktívabb bélmozgás, de az nem lehetett, mert a hasüreg elülső, lenti részében éreztem inkább, aztán ahogy nőtt, úgy lett egyre egyértelműbb. :) Simizd sokat :)
Biztos lehetsz benne,hogy ő az. Nekem is eleinte csak napi néhány ilyen dobbanás volt,aztán elkezdett sűrűsödni és már az apróbb mozdulatokat is érzem. Nekem nagyon ritkán van az,hogy feljebb mozog.
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!