Kucskár Elina kérdése:
5 hetes terhes vagyok. Tegnap kihúztak 2 fogamat sajnos beszedtem 4 klimicint,2 algopirint és 4 panadolt. Nagyon félek, hogy a babának lehet valami baja tőle. Nagyon vártuk hogy teherbeessek. Lehet baj a gyógyszerekből?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 07:06
11/15 anonim válasza:
Ja,csak gondolom sem az orvosnak sem a gyogyszeresznek nem mondtad,hogy ezt mind 2 nap alatt akarod....
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez igy eleg durvan hangzik...
Nem azt szoktak mondani, hogy azert kell a teherbe eses elott a fogakat rendbe tetetni, mert terhesen nem kaphatunk fajdalom csillapitot????
13/15 anonim válasza:
elég felelőtlen voltál.remélem semmi baja nem lesz a kicsinek.de soha többet ne csinálj ilyet.nem bírtad volna ki ha csak 1 gyógyszert veszel be?amikor terhes voltam én is kihuzattam a fogam.a doki adott szurit kihúzta.otthon amikor elkezdett fájni vettem be egy panadolt.aztán rá kb 5-6 órára még egyet amikor megint nagyon fájt.és utána semmit
14/15 A kérdező kommentje:
a fogorvos tudja hogy terhes vagyok...ő mondta hogy a gennyes gyulladt fog nagyobb bajt okozhat..a klimicin gyulladáscsökkentő s mondta h vegyem be mert nem fogja tudni kihúzni..a gyógyszertárban is mondtam h terhes vagyok s ők mondták a panadolt
2013. szept. 14. 07:53
15/15 anonim válasza:
Ha a gyogyszertarban emlited hogy mar klimicint is szedned kell,akkor biztos hogy nem javasoljak mellé a panadolt,na meg algopyrint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!