Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen lehet merulni? Nem...

Terhesen lehet merulni? Nem art a babanak?

Figyelt kérdés
Kb 5-6 hetes vagyok. Gorogorszagban vagyok jelenleg es merulgetek. Nem melyre csak 2-3 meterre amig felhozokvegy kagylot. Az a kerdesem szabad e ezt nekem!!!
2013. szept. 12. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát,bùvárkodni az tuti,hogy nem lehet a nagy nyomás miatt,se sztem ez a 2-3méter belefér. Bár én lehet kihagynám.

22 hkm

2013. szept. 12. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
nem pont a merülésről: barátnőm terhes, most utaztak Horvátba, és azt mondta neki a nődoki, hogy csak tamponnal menjen a tengerbe (mondjuk én ezen csodálkoztam)
2013. szept. 12. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Tamponnal tengerbe?

Elég hülyeség mivel a madzagon keresztül magába szívja a tengervizet.

Ráadásul a tengervizet biztonságosnak tartják a nőgyógyászok terhesség alatt pont a sóssága miatt és mert hatalmas kiterjedésű víz, sokkal kisebb a fertőzésveszély.

2013. szept. 12. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem tenném.

Pont azért nem mentem idén üdülni, nehogy víz érjen oda.

A tampon szerintem is hülyeség, mert igaz, hogy kevesebb mennyiségben, de bejut a víz ugyanúgy.

Az orvos tud biztosat mondani. De zárt a méhszájad, úgyhogy cask nem lesz semmi baj.

2013. szept. 12. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
A tengervíztől elvileg bajod nem lehet a sóssága miatt, szóval én a nyomás miatt aggódnék csak inkább.
2013. szept. 13. 06:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen zárt méhszájjal az orvosom azt mondta,hogy strandra is mehetek,de én inkább kihagytam. Voltunk a Balcsin,tampon és egyebek nélkül mentem be. Nem lett semmi bajom,sosem voltam fogékony az ilyenekre.

Első voltam.

2013. szept. 13. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat. Akkor csak lebegek a viz felszinen es nezem onnan a halakat...

szep babavarast:)

2013. szept. 13. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!