Nem tudom kímélni magam terhesen, nagy baj ez?
Érezni fogod, hogy mikortól baj! Ha keményedik a pocid, ha úgy érzed, na ezt már nem bírod, akkor próbáld lassabban, vigyél egyszerre kisebb súlyt... ha hozzá vagy szokva ezekhez akkor nem hiszem hogy baj lesz, csak figyeld a tested jelzéseit. Nekem is mondták, hogy jaj a harmadik már hamar jön, vigyázni kell, a két kicsit muszáj volt néha felvenni, csinálni a dolgokat, ha nagyon fájt a hasam kicsit pihentem aztán tettem tovább a dolgom, 2 napot húztam rá :).
2013. szept. 12. 12:03
2013. szept. 12. 12:09
3/15 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz gond
köszi hogy írtatok.
Hát nem nagyon kéne emelgetned, se vizet hordanod, leginkább pihenned kéne. Igenis árt a babának...
Ha már érzed hogy rossz, az már régen baj!
Lehet hogy jelenleg a tanya az első mert gondolom ott fogtok lakni évekig, de sokkal fontosabb a Te és a gyermeked egészsége!
Légyszíves pihenj és mond meg a férjednek, hogy neked pihenned kell!
2013. szept. 12. 12:25
Ha nincsen semmi gond, egészséges terhességről beszélünk mi a fenéért kellene pihenni??? Nem beteg hanem boldog :-) Annyit csinálj amennyit bírsz. De ne többet. Ha azt érzed, fúú ez nagyon nehéz, akkor ne csináld, de addig a pontig nyugodtan. Tapasztalatból mondom, na meg nézz szét. Hányan nem pihennek, hanem nyomják a melót ezerrel. De mint írtam, csak ha semmi gond a terhességgel és orvos nem intett pihenésre!
2013. szept. 12. 12:34
A legrosszabb, ami tortenhet, hogy megszulsz. A gyermek mar MAJDNEM erett, azert meg legalabb 2 hetig jo lenne, ha bent maradna. De mindenkinek mas a terhessege. Lehet, h a fenti tevekenyseg neked meg sem kottyan. Nekem pl tobbszor volt problema a terhesseg soran, pedig alapbol en is edzett csaj vagyok. Szinten a 33. heten jarok, hetfon durvan bejosloztam es nyilik a mehszajam, pedig csak a babaruhakat pakolgattam. Nekem ezek utan azt mondta a doki 1-1,5oras komotos tevekenyseg, utana pihenes, igy tovabb... Csinalj amit gondolsz, de nagyon figyelj a jelzesekre! Es ne hoskodj, ha erzed, h sok hagyd abba! En most tenyleg erre a 2-3hetre utazok, akkor mar kicsit tobbet engedek meg majd magamnak, mert addigra tenyleg eros es erett lesz a pici.
2013. szept. 12. 12:41
7/15 A kérdező kommentje:
szerencsére pihenni is tudok sokat.ma még eddig csak feküdtem pl. de lassan csinálni kéne valamit
edzett csaj....hât messze állok tölle.néha ugy érzem mintha "elhagyna " a lábam olyan gyengeség megy végbe rajta. :/
Bár nem tanyán, de én is épp lakásfelújítás után vagyok és bizony sokszor elfáradtam a nap végére, pedig azért én csak a munka apraját csináltam. Tegnap közölte is a dokim, hogy elvékonyodott a méhszájam, ha nem akarok koraszülést, állítsam le magam. Persze nem törvényszerű, hogy nálad is így van/lesz, lehet te jobban bírod, de azért szerintem egy vizsgálat nem ártana.
34hkm
2013. szept. 12. 13:10
szerintem ha egészséges a terhességed és eddig nem volt semmi baj, akkor nyugodtan. de pihenj, ha elfáradtál és próbáld lassabban, több részletben végezni a dolgokat. én lakásfelújításba vártam a babát és egyedül kellett csinálnom (dobozok cipelése fel-le a 3. emeletre, szekrényösszerakás,festés), mert férjem egy hónapig külföldön volt és korábbra jósolták a babát. 2 hetet ráhúztam. ha tudom előre, nem strapálom magam, de legalább fitt kismama voltam:)
2013. szept. 12. 13:23
10/15 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: