Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom kímélni magam...

Nem tudom kímélni magam terhesen, nagy baj ez?

Figyelt kérdés
33. hetes terhes vagyok. Egy tanyân lakunk ami most van teljes átalakitás alatt.A párom csinálja a munka mellett. Sokat dolgozik. Sokat vagyok egyedül.Az baj ha rengereget "ugrálok ",emelek? Nem csak a fözés takaritásra gondolok, az pluszba megy ezekre.(vízhordâs, pakolâs stb.) Ugye nem árt a babának? Sajnos nincs segitségem, nem is tudok kérni.
2013. szept. 12. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nyugi, sokan a mezőgazdaságban, vagy kertészként dolgoznak, ők is fizikai munkát végeznek. Én a harmadaik babaámat várom és vannak állatok, saját cég, nagy ház amit egyedül takaírtok az irodval együtt és +3 gyerek (férjem fia is velünk él) meg a háztartás, főzők, mosok, takarítok és vasalok én is egyedül. Én is azzal nyugtatom magam, hogy egy egészséges terhesség kibírja. Nyilván nem emelek nagyobb súlyt, bár a nagyobbik lányom azért már több, mint 20 kg pl. De az állatokat olyan szép komótosan csinálom, nem kapkodok, de el tudom látni őket is. Én 27 hetes vagyok. Zárt a méhszájam és nem keményedek, szóval ezek szerint kibírja ezt a terhelést a baba :) Szerintem te is nyugodj meg, nem lesz gond. Aza pár hét hamar elmegy, és a szülés előtt már úgysem fogod túlhajtani magad. (de feküdni sem fogsz egész nap, legalábbis én nem tudtam, csak kevesebbet vállaltam)
2013. szept. 12. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen az, de ha már 33 hetes vagy, legalább elkerülted az abortuszt lehetőségét, akárhogy is lesz.
2013. szept. 12. 22:41
 13/15 A kérdező kommentje:
mi???
2013. szept. 12. 23:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem tudtad, hogy vetélést okoz ha sokat cipekesz, emelgetsz?

De akárhogy is lesz 33. hetesen koraszülöttnek számítasz.

Egyébként nincs olyan, hogy nem tudod kímélni magad. Nem akarod.

De legalább annyit tegyél meg, hogyha jelez a tested-fáradtság, hátfájás, derékfájás, keményedés- lepihensz.

Nekem is mondták már hogy cipekedjek de én megmondtam, hogy nem.

2013. szept. 12. 23:18
 15/15 A kérdező kommentje:
ha tehetnèm feküdnék egész nap.vannak dolgok amiket nem fog megcsinàlni helyettem más.nem beteg vagyok hanem várandós.Amit nem birok azt ugysem fogom megcsinâlni. ez van. :/
2013. szept. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!