18 hetes vagyok és nagyon sokszor nyilal a fájdalom a hüvelyembe, ez másnál is így volt/van?
Figyelt kérdés
Elég sokszor olyan, mintha nyomás is nehezedne a hüvelyre. Az elmúlt két hétben erős görcsök miatt feküdtem, de most már sétálhatok kicsit és főleg a séta közben, illetve utána érzem ezt a nyomást, vagy éjszaka, ha oldalt fekszem éppen.Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?2013. szept. 12. 19:43
1/6 anonim válasza:
Orvosnak mondtad? Majd ő megmondja mi a teendő. Enyhébb hüvelyi szúrásom nekem is volt inkább ha ültem akkor, ha mozogtam jobb volt. Elképzelhető, hogy a méhszájad nyílik esetleg, de ezt orvos tudja megállapítani és ő tud erre vonatkozó szabályokat mondani neked. Magnéziumot biztosan fog adni és lehet fekvésre ítél. Én a terhességem elején véreztem elég rendesen, senki nem tudta mitől, de a baba teljesen jól volt. Aztán volt köldök szúrkálás és görcsök magnézium igény szerinti szedése mellett elmúlt. aztán volt végbél táji és hüvelyi szurkálás az rendszeres magnézium szedésre elmúlt. Most 31 hetesen van it-ott enyhe hasi szurka, hüvelyi szurka. Sok pihenésre és rendszeres magnézium szedésre van szükségem, de teljesen jól vagyunk zárt a méhszáj meg minden. Nem tudom amúgy dolgozól e még, de én azt javaslom ettől kezdve a baba legyen az első. Mej táppénzre pihenj nagyon nagyon sokat, és ne foglalkozz a takarítással és pakolással, csak annyit csinálj amennyi még nem fáraszt ki. És konzultáj orvossal.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Táppénzen vagyok a hatodik hét óta, mert haematomam volt. Tegnap nézett a doki és zárt voltam, előtte is éreztem már ilyet sokszor. Nem igazán válaszolt rá semmit, csak megnézett, hogy minden rendben van-e. Napi 2000mg magnéziumot szedek én is. A szeméremcsontom is fájni szokott, de fogalmam sincs mitől. Azért gondolom, mondta volna a doki, ha valami gáz van :)
2013. szept. 12. 20:04
3/6 anonim válasza:
Ohh simán végig lehet így csinálni a terhességet, látom azért a külső méhszájad picikét nyitott ami többedik babánál normális, elsőnél ici picit nem jó, de semmi okod aggódni. Tényleg csak annyit fogadj meg jó tanácsként, hogy pihenj nagyon sokat. Biztosan semmi baj nem lesz. Én is itthon vagyok 7 hetes korától, ráadásul az első babámmal el is vetéltem, tudom magamról, hogy képtelen vagyok a seggemen megülni, aztán másnap látom kárát amikor görcsölgetek, fájok meg minden. Most a 31 héten jöttem rá, hogy nem szabad ezzel viccelődni, akármilyen haszontalanak is érzi magát az ember és olyan mint ha a lábát lógatná, de igenis most a baba az első és feküdni kell! Kitartást! Minden rendben lesz!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt honnan látod, hogy nyitott kicsit? :) Amúgy majdnem, C 2000-es az értékem, de nekem azt mondta a doki, hogy csak a méhnyak puhult fel kicsit és amúgy zárt vagyok. Igyekszem sokat pihenni én is. Nem így terveztem a terhességem, de így alakult :) Remélem a legjobbakat neked is!
2013. szept. 12. 20:16
5/6 anonim válasza:
3000 a jó érték a 2000 azt jelenti a méhnyak megrövidült. (bocs előbb rosszul írtam) [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Igen :) Mondjuk mikor a dokinál rákérdeztem, csak billegette a fejét és azt mondta, hogy ez sem rossz azért, de nem részletezte :)
2013. szept. 12. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!