Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most derült ki, hogy terhes...

Most derült ki, hogy terhes vagyok (még leírni is nagyon durva), mert nagyon nem számítottam rá.3. hónap. Aki tapasztalt, tudna segíteni, mit szedjek, mi várható? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
elég nehéz helyzet ez..21 vagyok.. és elhagyott a barátom, de vissza akar kapni.. és most meg főleg,hogy megtudta...de én már nem érzek semmit iránta..mit lehet tenni ilyen helyzetben? :( elég összetett a kérdés, tudom..

2013. szept. 12. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9.! Mit idegeskedsz és miért támadsz? Am azóta írta a kérdező, hogy már nem tudja elvetetni...
2013. szept. 12. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kéne erőltetni, ha valami nem megy. Egyébként is, milyen "apa nélkül"? Hát bármikor meg tudja majd látogatni:))) Szedni ne szedj semmit szerintem! Hát a másik pasival meg szerintem megpróbálhatjátok, most miért ne próbálhatnátok meg? Attól, hogy gyereket vársz mástól?:)
2013. szept. 12. 14:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Hogy terhesség alatt mikor milyen vizsgálat várható, abban majd a nőgyógyász és a védőnő elkalauzol. Az interneten lévő sok-sok babás oldalon és fórumokon is találsz hasznos infókat, összehasonlítást akár a vitaminokról is. Na meg utánanézhetsz a pénzügyi dolgoknak.

A többiben neked kell döntened, te ismered a körülményeid és szívedet.

Barátnőm példáját tudom elmesélni: 21 évesen csúszott be a gyerek, mire megtudta, apukával már szakítottak és bár a gyerek hírére a férfi visszajött volna, a barátnőm már nem kért belőle. Sok-sok szülői segítséggel befejezte a főiskolát. Aztán a gyerek olyan másfél évesen ment bölcsibe, ő meg egyik munkahelyről a másikra, de a szülei tartották el őket és nagyon sokat segítenek ma is. Az apa viszont nem volt túl "hasznos", a tartásdíjat mindig elvétve fizette, a gyereket nagyobb korától néha elviszi nyaralni, amit az anyja végigizgul. A barátnőm végül olyan 5-6 év múlva talált normálisan fizető munkát és 31-2 évesen új párt. Nem mondom, hogy anno elég érett volt az anyaságra, de szereti a gyerekét, az is őt és a kissé zizi családi háttér ellenére mára a fiú látszólag kiegyensúlyozott, és kifejezetten okos kisiskolássá nőtte ki magát.

2013. szept. 12. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
kár volt a 4.válaszolót leszólni.Állandóan megtartásról meg meg nem tartásról dumáltok.Benne van a kérdésben hogy 3.hónapban van azt már nem lehet elvetetni.És a 3, hónap az 12.hét nem 9!
2013. szept. 12. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:
56%
A 12. hét az a betöltött 3. hónap (kb.) Sarkítva a 12+1 hetes állapot már 4. hónapnak mondható. Így igaza van annak, aki azt írja, hogy a 10. hét a 3. hónap. Be nem töltött, de a 3. valóban.
2013. szept. 12. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!