Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megosztanátok a véleményeteket...

Megosztanátok a véleményeteket a terhespárnáról?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és világ életemben hason aludtam és ez most már nem kivitelezhető. Háton nem tudok aludni és állítólag nem is javasolják, oldalt viszont gerincproblémáim miatt nem tudok feküdni, mert nagyon fáj a csípőm pár másodperc után. Tényleg érdemes lenne megvenni egy ilyen párnát?
2013. szept. 11. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam életmentő volt :D

Én is világ életemben hason aludtam és máshogy nem is megy, úgyhogy kb 14 hetes voltam, amikor elkezdtem használni, mert akkor már nem mertem hason aludni, olyan volt, mintha nyomott volna...vagy nyomtuk volna egymást :) Félig hasonfekvésben lehet vele aludni, nálam ez is jött be. Átdobtam rajta a lábamat, mikor már nagy pocakom volt begyömöszöltem a pocakom alá, hogy tartsa, mert kellemetlen volt amikor lógott, és a felsőtestemmel is ráfordultam...jajj, nagyon jókat szunyáltam rajta, úgyhogy én csak ajánlani tudom. Csak arra vigyázz, hogy ha veszel ne legyen nagyon túltöltve, mert kezdetben szinte elzsibbadt rajta a lábam, magas volt, de hála a páromnak, aki ráfetrenget a 110 kg-jával jól összetömörítette a golyókat benne, utána jó volt. Később olvastam, hogy direkt túl volt töltve és ki kellett volna venni belőle, hogy ha majd összetömörödik után lehessen tölteni :)

Én innen rendeltem, most éppen akciós:

[link]

2013. szept. 11. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyébként szoptatásnál már nem vettem túl sok hasznát, de nem bántam, bőven megszolgálta az árát...és még most is benn van az ágyunkban, még most is szeretek ráfeküdni néha napján :)
2013. szept. 11. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is eletmento volt. Kb a 20. Hettol hasznalom es imadom. Neha meg ezzel is nehezen megy az alvas... elkepzelni sem tudom mi lenne nelkule.

36 hkm.

2013. szept. 11. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:

A többi megvett babacuccnak még nem látom az értékét (30. héten vagyunk), de ez már biztosan nem volt pénzkidobás, mert kb. a 15. héttől napi szinten ezzel alszom! Érdemes a nagy méretet választani :) örökre barátok maradunk és szerintem simán szoptatás után is ezzel fogok aludni, amikor már szabadna hason is. A világ egyik legjobb találmánya! :)))

[link]

2013. szept. 11. 19:39
 5/8 anonim ***** válasza:
én nem is tudom hogy aludtam volna néélküle csodálatos találmány :-)) még most is kényelmesen alszom , pedig óriási a pocim:-)38hkm
2013. szept. 11. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem én is. Nem fáj a derekam sem azóta. Engem sem érdekel ha a szoptatashoz nem tudom hasznalni, mert mar igy is boven kiszolgalta az arat. Mindenkinek csak ajanlani tudom!!!
2013. szept. 12. 07:44
 7/8 anonim ***** válasza:
szia,nekem 215 cm-es nagyon tartós,massziv,nem golyócskás terhes párnám van.Terhesség vége felé szerettem vele aludni nagyon,bár férjem is gyakran elcsente :D és most a 2 hetes lányommal is használom fura poziciokban,mivel szeret éjjel szopizva elaludni,pl mult éjjel este 9től reggel 5ig fel voltunk,most is nagy hasznát vettem!!jó dolog :)
2013. szept. 12. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez volt a,legelso, amit kb.11 hetesen vettem, mert sokat faj a gerincem es nagyon fajtak a melleim. A vilag legjobb dolga!!!!!!!! Ajanlom Neked is.

Mikrogyongyoset vettem, olyan mintaval csinaltak, amit valasztottam. :)

2013. szept. 12. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!