Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden reggel így ébredünk!?...

Minden reggel így ébredünk!? (Kép)

Figyelt kérdés

22 hetes terhes vagyok,és szinte minden reggel így kipucsít nekem a kislányom :) Imádom,nagyon aranyos,mikor megsimogatom elmegy onnan :D Nektek is csinált ilyeneket a babátok?Meg ami még jobban érdekelne az az,hogy hogyan tudják ezt megcsinálni?Hol van ilyenkor a magzatvíz? :) :)

Ez a jobb oldala a hasamnak :)

[link]

2013. szept. 11. 13:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem is néha reggel érezhetően kicsúcsosodik itt ott a babóka, és kemény a pukli :). Aztán elsimul nap közben. 23 hetes vagyok, pár napja kezdte.
2013. szept. 11. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon édes :D Az én kisfiam is csinált ilyeneket, de ő inkább estefelé :)
2013. szept. 11. 18:45
 13/17 anonim ***** válasza:
6os vagyok, igen, kemény a kis puklim, de a 22. héttől folyamatosan fejvégben van, így tudom, hogy ott a kis popsija van :) megsimizem és arrébb megy :))) 28+4nél járok, 1500 grammra saccolták, nem lesz apró baba :)
2013. szept. 11. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
A fiam is csinált ilyeneket :) de ahogy a te babád kérdező,az nagyon "durva"! Szépen látszik a kis feneke :) nekem ennyire nem volt látványos... Jajj,imádtam terhes lenni,alig várom,hogy jöjjön a következő,mert ezek hónapok,amíg a pocakban vannak,csodásak. Persze,utána is,de az megint más.. Sok boldogságot!
2013. szept. 11. 20:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,nagyon aranyosak vagytok :) Utolsó válaszoló,igen sokszor durván kinyomja magát,de szerencsére még nem fáj :) Elég aktív kislány tényleg,főleg este ha fürdök,nagyon imádja szerintem,be szokott indulni :D Van hogy hullámzik a víz a hasam körül akkorákat rúg :) :)
2013. szept. 11. 21:02
 16/17 A kérdező kommentje:
12-es válaszoló Te hány hetes vagy? :)
2013. szept. 11. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:

En konkret rugasokat,mocorgast csak kedd ota erzek,ma 21+1 hetes vagyok.

Viszont hasonlokat gyakran eszlelek en is.

Foleg reggel,de napkozben is,ha picit szorit a nadrag.

Megprobalom majd en is lencsevegre kapni.

2013. szept. 12. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!