Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki e...

Van itt olyan kismama aki e miatt vesztette el a babát?

Figyelt kérdés

Mi 1-2 év múlva szeretnénk babát,de én már vettem picike fogkefét,sapit,feliratos bodyt,zoknit!Nem lehetett ott hagyni annyira édesek voltak!De most anyukám azzal ijesztget,aki hamarabb megveszi a cuccokat,mint,hogy babája lenne...az mindig elveszti...elvetél!Mindig úgy gondoltam,hogy a babona csak annak jön be aki hisz benne,de nem akarok kockáztatni és kicsit megijedtem!

Nem arra vagyok kíváncsi,hogy ne idegesítsem magam ezen,hanem,hogy van-e olyan,aki elvesztette a babáját,nem mondom,hogy e miatt,csak hogy ugyan ilyen helyzetben volt!

Bár nem tudok már mit csinálni,amit megvettem azt nem dobom ki!!! :SSS

2009. nov. 3. 15:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!Szörnyű lehetett!:(
2009. nov. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!