Van itt olyan kismama aki e miatt vesztette el a babát?
Mi 1-2 év múlva szeretnénk babát,de én már vettem picike fogkefét,sapit,feliratos bodyt,zoknit!Nem lehetett ott hagyni annyira édesek voltak!De most anyukám azzal ijesztget,aki hamarabb megveszi a cuccokat,mint,hogy babája lenne...az mindig elveszti...elvetél!Mindig úgy gondoltam,hogy a babona csak annak jön be aki hisz benne,de nem akarok kockáztatni és kicsit megijedtem!
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy ne idegesítsem magam ezen,hanem,hogy van-e olyan,aki elvesztette a babáját,nem mondom,hogy e miatt,csak hogy ugyan ilyen helyzetben volt!
Bár nem tudok már mit csinálni,amit megvettem azt nem dobom ki!!! :SSS
Ez csak babona.
Nem egy ruhácska vagy egy pici fogkefe miatt fog valaki elvetélni!
Ezzel az erővel nekem sem lenne 2 gyerekem..
Szia!
Ne higyj benne. Eleve "viccnek" hangzik nem anyukádat akarom bántani! Nekem azt is mondták hogy vigyázzak és mindig egyek tamarin lekvárt egy kanál/nap mert nagy wczés közben kinyomom a gyereket. Szerinted??? Kész!!!! Olyat röhögtem. Ne feküdjek hason mert összenyomom, ez se valószínű mert sok helye van. Ne nyújtózkodjak mert megreped a burok és megszülök. Ha szüléssel álmodok megszülök éjjel úgy hogy észre sem veszem... Nem hallottam még olyan terminátor anyáról aki a tolófájást átaludta volna. Na ha terhes leszel majd ilyeneket is fogsz hallani amik megörjítenek. Ne foglalkozz senkivel. Legalább meg lesz mindenetek. Ez nem lesz akadálya a teherbe esésednek sem. és a terhességben sem okoz majd gondot.
Szia!
Én mikor az első babákat vártam akkor gyorsan anyósom adott babkocsit meg kisruhákat.Nem sokkal későb kiderült hogy nem élnek vagyis nincs szívhangjuk.Na a férjem megmondta ha mégegyszer kiderül hogy babát várunk és akárki még egy zoknit is vesz kivágja vele együtt.Én hiszek is meg nem is ebben a babonában.Ne gondolj erre mert ezt fogod magadhoz vonzani.
Üdv:38+6 hkm.
én évekkel ezelőtt vettem a babámnak egy csomó mindent, cumit, játékokat. Mikor tavaly kiderült, hogy terhes vagyok, kaptam babaruhákat. Elvetéltem.
Most megint babás vagyok, de ilyesmiben nem hiszek. Én sem fogom azokat kidobni.
27 heteske
A harmadik vetélésem utáni 2. hézen mentem el babaholmikat vásárolni. Bíztam abban, hogy a köv. sikerülni fog. Jó sok pénzt hagytam egy boltban, és boldogan hoztam haza az aranyos kis 56-os, 62-es fehérnemüket, ruhácskákat. Csak a páromnak mutattam meg, mert az anyám is babonás, és nem akartam hallgatni a kétségbeesését. Fél év múlva lettem terhes. 15 hetes vagyok és vásárolgatok, de az anyám elől elhallgatjuk:).
Alig várom, hogy megtudjam, hogy fiú-e vagy kislány, sok tündéri holit kinéztem még:)
De miért nem vállaltok már most kicsit?! És, ha nem azonnal jön össze?! Gondold meg!:))
Szerintem ez a babona azon alapulhat, hogy ha egy kismama előre vesz babaholmit, és elvetél, akkor fájó dolog lesz neki a megvásárolt babaholmikat nézni/elpakolni, és ettől akarták a nőket megkímélni.
Én vettem előre kb. 24 hetesen, elvetéltem 26 hetesen, de nem azért mert volt a fiókban pár babaholmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!