Hogyan szokjak le a dohányzásról? Szörnyen érzem magam!
Én februárban teszteltem pozitívat (mi is örültünk nagyon, bár nem számítottunk rá) :) aznap volt még 3 szálam a dobozban amiket el is szívtam, de már ettől szörnyen éreztem magam. Azután a 3 szál után nem tudtam többé rágyújtani, és hatalmas segítség volt, hogy a párom is lerakta.
Rengetegszer próbáltunk közösen leszokni (soha nem sikerült :) ) A teszt után minden gondolatom a kisbabánk volt, egyfolytában a neten lógtam és a magzat fejlődésének a folyamatát néztem. :D
Sokan írják, hogy feszültek, és idegesek ha nem gyújtanak rá...na nálam ez egyáltalán nem jelentkezett. Én annyira boldog voltam/vagyok, hogy eszembe sem jutott a cigi!
A csökkentés is egy előrelépés, de nem az igazi. Minden fejben dől el. Én nem tudtam volna tovább mérgezni a kisbabám (valószínűleg a párom sem hagyta volna!).
Neked sok erőt, és kitartást kívánok a leszokáshoz, valamint problémamentes várandósságot :)
(39 hetes)
Az már nagyon szép eredmény, hogy két szálra lecsökkentetted a napi adagot, de persze az is kemény meló lesz, hogy teljesen el tudd hagyni ezt a mennyiséget is. Átérzem a problémát, nekem sem volt könnyű, bár én felfüggesztettem a dohányzást teljesen a pozitív teszt után, de piszkosul nehéz volt. De neked is menni fog, hiszem már hozzá is kezdtél a dologhoz.
Annyit még hozzátennék, hogy nincs mindenkire ráhúzható, bombabiztos módszer. Vannak, akik azt állítják, csak úgy lehet, hogy azonnal abbahagyod a cigizést, másoknak meg a fokozatosság jött be. Ha neked fokozatosan könnyebb, akkor csináld így, egyelőre ez a csökkentés is szép eredmény, és sokkal kevesebbet árt a babának, mintha egyáltalán nem csökkentetted volna le a mennyiséget. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ez a legtöbb, amit tehetsz, de jó kezdet.
Csütörtök óta már egyáltalán nem gyújtottam rá, és bár egy kicsit nehéz, de a kisember a pocimba nagy motiváció. Remélem, hogy végig erős tudok maradni. :)
Köszi mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!