Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen van a terheléses...

Hány hetesen van a terheléses cukor vizsgálat? Amikor a löttyöt kell inni.

Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem csak a 24-26. héten van!

Van akinek csinálnak korait is, pl. nekem a 17-18. héten, mert a családban van cukorbeteg.

2009. nov. 3. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem se várj olyan sokáig! Én magam kezdtem mérni a 12 hét után, csak rosszul csináltam, mert evés után nem 1 órával néztem, hanem kettővel, mint ahogy a cukorbetegek nézik. 15 héttől viszont már 1 órásat néztem és magas volt. 17 hetes korom óta inzulinozom. Így viszont minden rendben van, legalább emiatt nem kell aggódni.

Egyébként nem feltétlenül kell löttyöt inni, nekem nem volt ilyen vizsgálatom. 1 zsemle után 9,2 lett az eredmény, a főorvosasszony közölte, hogy nincs mese, itt inzulin kell. Azóta diéta és minden ok.

2009. nov. 3. 20:01
 13/13 A kérdező kommentje:
A Jánosban lesz a terhelés, és ott a löttyel csinálják. :) Utána fogok érdeklődni mindenképpen.
2009. nov. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!