Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első kisbabámat várom mennyire...

Ada91 kérdése:

Első kisbabámat várom mennyire kell az ecetes dolgokra figyelnem?

Figyelt kérdés

2013. szept. 8. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ecetes dolgok alatt mit értesz? :)
2013. szept. 8. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ecettel takarítok, szerintem ennél jobb tisztítószer vízkő ellen nincs. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem is olyan káros, mint a sok színes vegyszer, amit a boltokban erre a célra kapni lehet. Nálam alap tisztítószer.

Ha ételre gondolsz, akkor meg mi gond lenne vele? :)

2013. szept. 8. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Valahogy én is ösztönösen kerülöm az ecetet az ételben annak ellenére, hogy sehol sem olvastam, hogy ne egyek ectetes ételt.

de pont pár héttel ezelőtt használtam sütő tisztításra és szagtalanításra

2013. szept. 8. 14:00
 4/7 A kérdező kommentje:
ki vagyok éhezve ecetes ubira saláta és nem e árt a babának ilyen felhasználás alatt?
2013. szept. 8. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

A fetasajtról, penészes sajtokról és egyéb lágysajtokról, mézről, májról, belsőségekről, nyers tojásról és nem teljesen átsült húsokról olvastam, de erről nem pedig én aztán mindent elolvastam.

Úgyhogy nyugodtan ehetsz szerintem.

2013. szept. 8. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok :D

egy időbe nekem a savanyú gyöngyhagyma ízlett megettem fél üveggel úgy meg fájdult a gyomrom :D

Azóta rá se bírok nézni.

A babának természetesen nem lett baja :)

Boldog baba várást :)

37 hkm

2013. szept. 9. 07:03
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat én is kitapasztalgatom lassan mi jó és mi kevésbé pl a dinnye magot lenyeltem terhesség előtt nem volt semmi bajom most meg nagyon nem tetszik a gyomromnak
2013. szept. 9. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!