Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan lehet sejteni hogy...

Honnan lehet sejteni hogy merre van a bébikém fejecskéje most leszek 28hetes? Mikor olyan mintha csuklana akkor fent érzem.

Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a csuklásból sejtettem merre lehet a feje, és be is igazolódott.Pedig a rúgásokat is lenn érzem, mégis tegnapelőtt az uh-n mondta a doki, h koponyavégű.

Űdv, 32 hetes kismami

2008. júl. 2. 15:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszodat tulajdon képen azért izgat mert olyan jókat kacagok mikor simizek egy dudort és dicsérgetem és eszembe jut lehet hogy ez egy popó:) meg azért ha tudnám merre a buci avval jobban vigyáznék!
2008. júl. 2. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hááááát, az a dudor éppen lehet a popsi is.Én legalábbis mindig azt éereztem.De ha a popsit simized, és annak beszélsz, azt is éreni fogja...max kicsit vicces:-)))
2008. júl. 2. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig éreztem,hogy merre van a feje.A kedvencem az volt,amikor már szépen beillesztette medencébe a buksiját,majd elkezdett forgolódni,én meg minden kis dudort éreztem az arcán:)
2008. júl. 2. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nektek is köszönöm a válaszokat! Hát majd 2hét múlva megyek uh.ra akkor kiderül hogy mit cirógattam!! :))
2008. júl. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!