Lehet baja a kisbabámnak, ha 1 hónapig nem szedek terhesvitamint?
Figyelt kérdés
De minden nap eszek idény gyümölcsöt,vasat+folsavat szedek(orvos írta fel)és kalcium pezsgőtablettát iszom.15 hetes terhes vagyok2013. szept. 7. 21:11
11/16 anonim válasza:
Én sem szedem a terhes vitamint egyszerűen hülyeség.
Egyél sok gyümölcsöt és akkor nem lesz gáz :)
Még ha nem eszel gyümölcsöt akkor sem :)
Boldog babavárást :)
37 hkm
12/16 anonim válasza:
Én nem is szedek, mert már sajnos így is annyi gyógyszert kell szednem a terhesség alatt is, hogy képtelen vagyok még a vitaminra is figyelni. Még hajnalban is felkelek a gyógyszer miatt. Folsavat és magnéziumot szedtem. A magnézium még mindig megy, folsavat a 13. hétig szedtem. Amúgy változatosan étkezek. Igyekszem sok vasat, cinket enni mert ezek még fontosak :-)
13/16 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.
Én is sok magnéziumot szedtem, de most már csak vasat.
Boldog baba várást 37 hkm
14/16 anonim válasza:
3-as! Persze fogjunk mindent erre!!! Ugyanaz meg van a gyümiben meg a zöldségben is!!!
15/16 anonim válasza:
Hozzateszem, vitamin nem kizarolag gyumolcsokben van. Zoldsegekben, husokban, gabonakban, olajokban szinten nelkulizhetetlen vitaminok, nyomelemek vannak. Csak oda kell figyelni, h a noveny minel kevesbe legyen feldolgozva, es inkabb a telitetlen zsirsavakban gazdag olajokat hasznaljuk MEGFELELOEN (pl olivaolajat nem szabad heviteni...). A vas pedig a husokbol szivodik fel a legjobban, minel vorosebb, annal tobb van benne.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.Megnyugtattatok
2013. szept. 8. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!