Ha folyamatosan szedem a terhesvitamint, akkor tényleg nagyobb, fejlettebb lesz a babám?
Nem, ez egy tévhit, már rég bebizonyosodott.
Mindenképpen érdemes szedni. Akkor is, ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, ugyanis nem csak zöldségekben és a gyümölcsökben lévő vitaminok fontosak.
Ártani biztosan nem fog, viszont megelőzhet több súlyos fejlődési rendellenességet.
Egyébként nekem alig 2 kilós babám született úgy, hogy már a teherbeesés előtt elkezdtem szedni a vitamint és végig szedtem a terhesség alatt minden nap.
Már 23 vagyok. A 15. hétig minden nap szedtem, és azóta is nagy ritkán telik el úgy nap, hogy elfelejteném bevenni.
37, legkésőbb a 38. héten meg kell születnie a babámnak, és ezért szeretném Őt "felhízlalni" kicsit még odabent.
Esélyünk megvan a nem pici babára, mert a meglévő gyermekeink is valamivel nagyobbak voltak az átlagnál.
Igen, programozott császár lesz. Azért ilyen korán, mert már 2 császárom és 1 nagy méhműtétem (keresztben varrtak a császár hegével) volt, és az orvosom nem akar kockáztatni. Azt mondta, hogy akármekkora lesz a baba, legkésőbb a 38. héten kiveszi. Remélem addigra minden rendben lesz a babával, és nagyra megnő.
Kisfiam 42 hétre 3900 grammal, kislányom 38 hétre 3750 grammal született, mind a ketten 59 centisek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!