Hol találok olyan útmutatót vagy táblázatot, ami kimutatja a 12. heti NT (tarkóredő) elfogadott értékeit?
Most vagyunk 12+5 naposak, tegnap voltam uh-n, ma pedig vérvételen (integr. teszt miatt), elvileg jó az értékem(NT: 2,2 mm), de azért biztos, ami biztos kíváncsi lennék!
Előre is köszönöm a válaszokat!

Köszi a válaszokat!
A 2. válaszolónak: igazából csak a magunk megnyugtatása végett, egészségesek vagyunk (tudtommal), nincs káros szenvedély, se olyan betegség a családban... És te miért csináltattad meg? Biztosan jók lesznek a Ti eredményeitek is!
Üdv.: Eszti

Ne aggódj a 2,2mm miatt!!! Én azért mentem el , mert anyu nővére dawn kóros volt . Péntekre várom a végleges eredményt . Most is megnézték ultrahangon és minden jó volt . Igazából a 12.heti ultrahangon is sok minden eldőlt volna ha van valami rendellenesség . Én kötelezővé tenném mindenki számára ezt a tesztet. Nem véletlen , hogy 35 év alatt szülik a beteg gyerekeket ! Az AFP-t meg betiltanám helyette , mint sok más országban . Rengeteg téves eredmény lát napvilágot !
Üdv: 17 hetes Kismama:)

ugyan már 3mm azt jelenti, hogy az fölött kell gyanakodni, de még önmagában az sem jelent gondot, az mellé kell még egy rossz véreredmény, de 2,2-nél nem kell aggódni semennyire!
Jó egészséget!
Köszönöm a megnyugtató válaszaitokat!
Jó egészséget, és boldog babavárást Mindenkinek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!